search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Barnskötare

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsAnna Dalins fo
AnställningsformTidsbegränsad
Omfattning100
Tillträdesdag2019-01-07 till 2019-06-30
Sista ansökningsdag2019-01-13
Referensnr18-60-1479
Publicerad2018-12-19
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Anna Dalins fo
Anställningsform
Tidsbegränsad
Omfattning
100
Tillträdesdag
2019-01-07 till 2019-06-30
Sista ansökningsdag
2019-01-13
Referensnr
18-60-1479
Publicerad
2018-12-19

Arbetsplatsbeskrivning
Anna Dalins förskoleområde ligger i centrala Huskvarna, förskoleområdet består av Anna Dalins och Viktorias förskolor samt dygnet runt förskola - Törnrosa. Upptagningsområdet för Anna Dalins förskoleområde är i huvudsak Huskvarna centrum och söder.
Ett spännande förskoleområde där många kulturer möts och språket är en viktig del i det pedagogiskt arbete. Förskolorna är vacker belägna nära natur och vatten, fräscha lokaler med många möjligheter. Vi strävar efter att arbeta med våra dokumentationer, planeringar, möten m m så mycket som möjligt på dagtid. Vår värdegrund grundas på ett öppet och positivt klimat där alla olikheter ses berikande.
Hela förskoleområde arbetar med kollegialt lärande med leken i fokus. Vi har deltagit i kompetensutveckling i IT-för bättre lärande och därefter har all personal fått var sin iPad för att utveckla arbete med digitalisering.
Anna Dalins förskoleområde har varit med i en forskningsstudie med fokus på barns utomhusmiljöer som drivs av Region Jönköpings län och Jönköpings University. Vår ambition är att forma en stimulerande utomhusmiljö som främjar hälsa, inlärning och hållbarhet. Lärarna har fått uppgift att föra in och göra förskolegårdarna till en naturlig del av barnens biosfär.   

Arbetsuppgifter
Du har tillsammans med förskollärarna inom arbetslaget ansvar för den undervisningen som sker enligt förskolans styrdokument. Arbetet ska stötta barns utveckling och lärande samt erbjuda barnen en trygg omsorg. 

Kompetenskrav
Du är utbildad barnskötare. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta som barnskötare eller med barn på annat sätt är det meriterande. 
Som person visar du stort engagemang, har ett positivt synsätt samt ett kreativt och varierat arbetssätt.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet

Övrigt
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.
Här hittar du hur du ansöker om utdrag ur belastningsregistret.

Välkommen med din ansökan!

Upplysningar

Upplysningar
Nigar Syed, förskolechef.  Tel nr – 036-107801
Kommunal – Adlije Zeneli  036-107839

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.