search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Lärare/Förskollärare i förskoleklass

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsDalviksskolan
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
Tillträdesdagsnarast eller 20190201
Sista ansökningsdag2019-01-13
Referensnr18-60-1232
Publicerad2018-12-20
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Dalviksskolan
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
snarast eller 20190201
Sista ansökningsdag
2019-01-13
Referensnr
18-60-1232
Publicerad
2018-12-20

Arbetsplatsbeskrivning
Dalviksskolan är en F - 6 skola med vackert naturnära läge på Dalvikshöjden. Våra ledmotiv är trygghet, kunskap och miljö. Vi är möjligheternas skola där vi ser till varje barns behov och förmåga. Här tar alla vuxna ett gemensamt ansvar för alla våra barn. Dalviksskolnas styrka är kompetenta och engagerade pedagoger. Vi har en hög måluppfyllelse och vi lägger stor vikt vid värdegrundsfrågor.

Arbetsuppgifter
Tjänsten är placerad i ett av våra tre F-1-arbetslag på Dalviksskolan. Vi arbetar i F-1, detta innebär att du kommer att arbeta med planering, genomförande och utveckling av förskoleklassens dagliga verksamhet i samarbete med lärare i årskurs 1 och fritidspedagoger/fritidslärare. En del av arbetet består av samverkan med fritidshemmet och sker tillsammans med fritidslärarna. Hos oss deltar du aktivt i planeringen av verksamheten och vidareutvecklar den tillsammans med dina kollegor utifrån våra styrdokument och de mål vi sätter upp för vår verksamhet på Dalviksskolan.

Kompetenskrav
Vi söker dig som är legitimerad lärare åk F-3 alternativt legitimerad förskollärare. Du har lätt för att samarbeta, handleda och kan skapa förutsättningar för att varje elev ska utvecklas. Du ser det som en självklarhet att anpassa verksamheten utifrån elevernas olika förutsättningar, du är en engagerad ledare och bemöter varje elev utifrån dennes behov. Grundläggande IT-kompetens är ett krav och det är viktigt att du ser det som ett naturligt verktyg i ditt arbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet

Övrigt
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och att handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Upplysningar
Per Johansson, Rektor 106164
Anders Josefsson Biträdande rektor 107323
Eva Kruse, Lärarförbundet 106198
Anna Isidorsson, Lärarförbundet 107729

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.