search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Lärare engelska och annat ämne

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsStadsgårdsskolan
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100
Tillträdesdagenl överenskommelse
Sista ansökningsdag2019-02-03
Referensnr18-60-1777
Publicerad2018-12-21
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Stadsgårdsskolan
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100
Tillträdesdag
enl överenskommelse
Sista ansökningsdag
2019-02-03
Referensnr
18-60-1777
Publicerad
2018-12-21

Arbetsplatsbeskrivning
Är du lärare med inriktning engelska och ev annat ämne? Är du intresserad av att arbeta inom kommunens autismverksamhet Herrgården? Här erbjuder vi en tjänst som lärare i en särskild undervisningsgrupp, med stor personaltäthet och ett litet sammanhang för eleverna. Herrgården är en del av Stadsgårdsskolan men har elever från hela kommunen.
Stadsgårdsskolan på Råslätt är en 7-9 skola med ca 300 elever, en särskild undervisningsgrupp inom autism åk 7-9 och förberedelseklass. Flertalet av eleverna på Stadsgårdsskolan kommer från Råslätt, Grästorp och Barnarp. Vi arbetar på hela enheten i tajta arbetslag med ett nära samarbete kring elevernas hela skoldag. Det är en viktig del i skolans arbete och ett viktigt mål att hela tiden arbeta med såväl elevernas kunskapsutveckling som deras attityder och värderingar.  

Arbetsuppgifter
Du undervisar inom vår kommungemensamma särskilda undervisningsgrupp med inriktning mot barn med autism, Herrgården. Ofta bedrivs undervisning i en liten grupp och i enskilda fall individuellt. Du arbetar i tätt samarbette med övriga kollegor på Herrgården. I uppdraget ingår också ett större mått av tillsyn kring elevens hela situation

Kompetenskrav
Du är legitimerad lärare med behörighet mot 1-7 alt 4-9 med lärarlegitimation inom engelska och ev annat ämne. Du förväntas ha vana och kunskap att hantera moderna IKT-verktyg.
Som person är du kommunikativ och har lätt att bygga relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Vi fäster stor vikt vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

Övrigt
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.
Du hittar ansökan om belastningsregister här.

Vi kommer genomföra löpande intervjuer så anställning kan komma att ske under annonseringstiden. Var god ange referenser.

Välkommen me din ansökan!

Upplysningar
Rektor Marcus Simonsson 036-10 64 32
Bitr rektor Pernilla Hjelm 036- 10 39 10

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.