search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Stödassistent till verksamhetsnära pool funktionshinderomsorgen

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsFunktionshinderomsorgen område Boende-Korttids
AnställningsformTidsbegränsad
Omfattning100%
Tillträdesdagomgående till 2020-01-15
Sista ansökningsdag2019-02-12
Referensnr19-70-0016
Publicerad2019-01-22
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Funktionshinderomsorgen område Boende-Korttids
Anställningsform
Tidsbegränsad
Omfattning
100%
Tillträdesdag
omgående till 2020-01-15
Sista ansökningsdag
2019-02-12
Referensnr
19-70-0016
Publicerad
2019-01-22

Vilka är vi?
Verksamhetsnära pool ersätter ordinarie personal vid planerad frånvaro. Verksamhetsnära pool Team 1 boende-korttids består av 5 medarbetare som arbetar mot 11 verksamheter. Verksamheterna är geografiskt utspridda i Jönköping med omnejd och är fördelade på gruppbostäder, korttidsboende samt servicebostäder. Du kommer att vara knuten till 3-6 verksamheter i första hand, men det kan bli aktuellt att göra insatser i andra verksamheter vid behov. Vi söker nu 1-2 medarbetare på vikariat.

Vad gör vi?
Arbetsuppgifterna består i att ge ett individuellt anpassat stöd i den dagliga livsföringen som ska tillgodose den enskildes behov. Du ingår i ett team med kollegor i den verksamhetsnära poolen samtidigt som du får kollegor i de verksamheter som du är inne och arbetar i. Vi erbjuder ett omväxlande och stimulerande arbete med stort medborgarfokus.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har läst omvårdnadsprogrammet, barn- och fritidsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren finner likvärdig. Du har minst 2 års dokumenterad erfarenhet av omvårdnadsarbete och vi ser gärna att du har erfarenhet av att jobba med personer med intellektuella funktionsvariationer. Du har lätt att samarbeta med såväl medborgare som medarbetare och du tar egna initiativ. Du är flexibel och trygg i att schemat varierar från månad till månad. Då en av verksamheterna är för döva medborgare är teckenspråket viktigt för att kunna utföra arbetet på ett professionellt sätt. I den verksamheten har även flera av medarbetarna varierande hörselnedsättningar vilket gör att du även behöver kunna teckenspråk för att kommunicera och planera arbetet med kollegorna. Körkort underlättar arbetet då våra boenden är utspridda i Jönköping.Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt
I befattningen verksamhetsnära pool arbetar man efter årsarbetstidsavtalet och det utgår ett lönetillägg. Arbetstiden är förlagd till dag/kväll, sovande jour samt helger. Vänligen ange önskad sysselsättningsgrad i din ansökan. Urval sker löpande. Välkommen med din ansökan redan i dag!

Upplysningar
Caroline Nordström, Enhetschef 036-10 73 27 Fackliga representanter, se http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.