search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

HR-administratör

#LI-priority
FörvaltningStadsbyggnadskontoret
ArbetsplatsStaben
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100 %
TillträdesdagSnarast
Sista ansökningsdag2019-02-24
Referensnr19-20-0001
Publicerad2019-01-24
Förvaltning
Stadsbyggnadskontoret
Arbetsplats
Staben
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100 %
Tillträdesdag
Snarast
Sista ansökningsdag
2019-02-24
Referensnr
19-20-0001
Publicerad
2019-01-24

Vilka är vi…
Stadsbyggnadskontoret är en av Jönköpings kommuns åtta förvaltningar med ca 100 tillsvidareanställda. Du kommer att ingå i staben, som består av sex personer. Staben arbetar för hela förvaltningen med ekonomi, personal, ledning, verksamhetsutveckling och nämndadministration mm.

Det här får du arbeta med…
Som kontorets HR-administratör arbetar du självständigt med främst personaladministrativa arbetsuppgifter. Du stödjer våra chefer i olika personaladministrativa och arbetsrättsliga frågor och det är därför viktigt att du har erfarenhet av att tolka lag- och avtalstexter.
Du kommer vid behov att bistå vår ekonom med fakturahantering samt stödja projektsekreteraren med vissa arbetsuppgifter. Du har ett nära samarbete med vår HR-strateg samt ingår i olika nätverk/grupper inom kommunen.

Vi söker dig som…
har lämplig eftergymnasial utbildning inom personalområdet. Erfarenhet av självständigt personaladministrativt arbete är ett krav och kan vid goda referenser ersätta krav på utbildning.
Du har god datorvana och goda kunskaper inom Officepaketet samt lätt för att lära nya system.
Du uppskattar att arbeta självständigt men är också serviceinriktad och har förmåga att skapa goda relationer. Arbetet kräver att du är noggrann och strukturerad samt att du gillar att hantera många frågor samtidigt.
Dina personliga egenskaper är mycket viktiga!

Övrigt
Sök redan idag då urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Upplysningar lämnas av
HR-konsult Annika Häll 036-10 59 16
HR-strateg Johanna Andersson 036-10 59 43
Bitr. stadsbyggnadsdirektör Christina Stenberg 036-10 52 16
Vision: Innas Abed 036-10 51 25

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Stadsbyggnadskontoret
Stadsbyggnadskontoret ska aktivt bidra till en positiv utveckling i kommunen genom att arbeta för en god, vacker, säker och långsiktigt hållbar livsmiljö. Vår verksamhet handlar både om utveckling och förädling av den bebyggda miljön och att skapa goda, nya miljöer.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.