search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Arbetsinstruktör till daglig verksamhet

FörvaltningSocialförvaltningen
Arbetsplatsfunktionshinderomsorgen
AnställningsformTidsbegränsad
Omfattning100 %
Tillträdesdag2019-05-15 till 2019-11-15
Sista ansökningsdag2019-02-12
Referensnr19-70-0018
Publicerad2019-01-29
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
funktionshinderomsorgen
Anställningsform
Tidsbegränsad
Omfattning
100 %
Tillträdesdag
2019-05-15 till 2019-11-15
Sista ansökningsdag
2019-02-12
Referensnr
19-70-0018
Publicerad
2019-01-29

Vilka är vi?
Arbetslivsinriktad daglig verksamhet inom Jönköpings kommun ges till personer med ett psykiskt funktionshinder. Syftet är att stärka den enskilde utifrån dennes individuella förutsättningar, för att kunna gå vidare i arbetslivet. Windens är en av flera daglig verksamheter och här är deltagare med neuropsykiatriska och psykiskt funktionshinder. Windens är indelad i tre delar. Windens produktion, Windens Allservice och Windens cykelmontering. Vi utgår ifrån ett återhämtningsinriktat arbetssätt, som bygger på respekt för individen och värderingen att varje individ har en tillväxtpotential. Vi söker nu en person inom Windens produktion där du som arbetsinstruktör kommer att leda individuellt och i grupp inom montering och förpackning.


Vad gör vi?
Arbetet innebär att vara ett stöd för deltagarna och instruera och handleda dem i det dagliga arbetet.
Vi arrangerar aktiviteterna som är individuellt anpassade efter förmåga, behov och intresse. Målet är att aktiviteterna ska bidra till ökad livskvalitet genom gemenskap, personlig utveckling, arbetsträning, stimulans och delaktighet i samhället.


Vem söker vi?
Vi söker dig som är utbildad stödpedagog/stödassistent, arbetsterapeut, socionom eller annan utbildning som arbetsgivaren finner likvärdig. Då du ska kunna arbeta med alla deltagare måste du vara anpassningsbar samt stresstålig. Vi ser även att du har en väl utvecklad social och pedagogisk förmåga. Det är meriterande om du har erfarenhet av MI. Vi ser även att du som söker har körkort då det förekommer bilkörning i tjänsten. Det är även meriterande om du har truckkort samt har erfarenhet av liknande arbete sedan tidigare. Vi ser även att du har erfarenhet av dokumentation då det är en del av tjänsten. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.


Vad erbjuder vi:
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar.
- Betald semester från första anställningsåret.
- Rabatt på bland annat träningskort, länstrafikens årskort och biobiljetter.
- Förmånscykel


Övrigt
Arbetstiden är förlagd till dagtid.
Vi ser gärna att du har körkort


Upplysningar
Charlotta Hammarlund, Enhetschef 036-10 52 32
charlotta.hammarlund@jonkoping.se
Fackliga representanter http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.