search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Engagerad undersköterska till Västers hemtjänst

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsÄldreomsorgen
AnställningsformTillsvidare och vikariat
Omfattning100%
TillträdesdagEnl överenskommelse
Sista ansökningsdag2019-02-13
Referensnr19-71-0017
Publicerad2019-01-30
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Äldreomsorgen
Anställningsform
Tillsvidare och vikariat
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Enl överenskommelse
Sista ansökningsdag
2019-02-13
Referensnr
19-71-0017
Publicerad
2019-01-30

Vilka är vi?
Ett gott möte - det är vad Västers hemtjänst handlar om. Grunden i vår verksamhet är ett värdigt och professionellt bemötande som präglas av respekt, förtroende och omtanke. Vår värdegrund bygger på att den enskilde ska leva ett värdigt liv och känna välbefinnande. Västers hemtjänst är centralt beläget med lokaler på Kungsgatan i Jönköping och vår arbetsgrupp består av engagerade medarbetare som trivs med att ge en god omvårdnad, med en hög servicenivå. Vi söker nu nya medarbetare som vill bli en del av vår arbetsgrupp! 

Vad gör vi?
Att arbeta inom hemtjänsten innebär att man med utgångspunkt från individuella genomförandeplaner och kontaktmannaskap utför vård, omsorg och serviceinsatser i kundens hem. Vårt arbete utgår från individens behov och önskemål och våra insatser skall präglas av synsättet att individens egna resurser och styrkor skall tillvaratas. Du kommer arbeta i en arbetsgrupp och ta ansvar för egna kunder utifrån ett tydligt kontaktmannaskap. Du är också tillsammans med dina kollegor delaktig i verksamhetens utveckling och förbättringsarbete.

Vem söker vi?
Vi ser gärna att du som söker är utbildad undersköterska och har erfarenhet av omvårdnadsarbete sedan tidigare. Du har vidare en positiv inställning till ditt yrke, du är initiativtagande och serviceinriktad samt har lätt för att samarbeta. Empatisk förmåga är viktigt i yrket då det hjälper dig att förstå olika situationer som den enskilde kan befinna sig i. Vi söker vidare dig som kan strukturera upp ditt arbete på ett effektivt sätt samt är självgående och flexibel.
Cykelvana är ett krav i tjänsten!

Vad erbjuder vi?
- Ett arbete i en arbetsgrupp som präglas av gemenskap och glädje!
- Meningsfulla arbetsuppgifter som gör skillnad. 
- Individuell lönesättning, som arbetstagare inom Jönköpings kommun kan du själv påverka din lön!
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar.
- Rabatt på bland annat träningskort, länstrafikens årskort och biobiljetter.
- Förmånscykel.

Övrigt
I denna rekrytering tillsätts flera tjänster, både tillsvidare och vikariat. Ange i din ansökan vilken tjänst du är intresserad av.
Arbetet är förlagt till dag, kväll och helg.
Urval sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag!

Upplysning
Tanja Licina, enhetschef tel: 036-10 79 71
Fackliga representanter: Fackliga representanter

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.