search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Sommarjobb biståndshandläggare

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsÄldreomsorgen
AnställningsformTidsbegränsad
Omfattning100%
TillträdesdagEnl överenskommelse
Sista ansökningsdag2019-03-31
Referensnr19-71-0021
Publicerad2019-01-31
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Äldreomsorgen
Anställningsform
Tidsbegränsad
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Enl överenskommelse
Sista ansökningsdag
2019-03-31
Referensnr
19-71-0021
Publicerad
2019-01-31

Vill du ha ett viktigt och meningsfullt arbete? Jönköpings kommun söker dig som vill jobba som biståndshandläggare inom äldreomsorgen i sommar!

Vad innebär jobbet?
Många av socialtjänstens insatser är biståndsbedömda. För att ansöka om en insats kontaktas en biståndshandläggare. Som biståndshandläggare har du omväxlande och varierande arbetsuppgifter samt möjlighet till att arbeta mot flera samarbetspartners. Du ansvarar för den samlade beslutprocessen av insatser där du utreder, bedömer och fattar beslut utifrån aktuell lagstiftning. Du gör vidare uppföljningar av det fattade beslutet. Som biståndshandläggare kommer du att arbeta inom äldreomsorgens specifika områden eller inom hemteam. Arbetet innebär kontakt med såväl enskild individ, anhöriga, vårdgivare som andra myndigheter.

Vem söker vi?
Vi söker dig med en högskoleutbildning inom socialt arbete, kanske har du en pågående utbildning och är intresserad? Det är meriterande om du har kunskaper inom aktuell lagstiftning. Du har ett stort engagemang och trivs med att planera, organisera och prioritera i ditt arbete. Du behärskar svenska väl i tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt
Vi erbjuder omväxlande arbetsuppgifter med avtalsenlig lön samt introduktion i arbetet. Din arbetstid är heltid eller enligt överenskommelse.

Våra semesterperioder är v. 26-29 (period 1) och v. 30-33 (period 2). Vi prioriterar de sökande som kan arbeta hela sommaren.

Rekryteringen kommer pågå under hela våren och vi gör löpande urval så skicka in din ansökan redan idag!

Upplysning
Biträdande myndighetschef Helén Plym, tel: 036- 10 70 67
Enhetschef Adna Zahirovic, tel: 036- 10 81 99

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.