search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Undersköterska till solstickegatans äldreboende

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsÄldreomsorgen
AnställningsformTillsvidare och vikariat
Omfattning100%
TillträdesdagEnl överenskommelse
Sista ansökningsdag2019-02-28
Referensnr19-71-0024
Publicerad2019-02-01
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Äldreomsorgen
Anställningsform
Tillsvidare och vikariat
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Enl överenskommelse
Sista ansökningsdag
2019-02-28
Referensnr
19-71-0024
Publicerad
2019-02-01

Vilka är vi?
Solstickegatans äldreboende ligger på Bäckalyckan, i de centrala delarna av Jönköping. Äldreboendet har 90 lägenheter där 50 lägenheter är vikta till personer med demenssjukdom. Vi på solstickegatan vill genom vårt arbete skapa en trivsam miljö och atmosfär där våra boenden kan bibehålla en god livskvalité. Vi söker nu undersköterskor till Solstickegatans äldreboende som vill bli en del av vår arbetsgrupp och utvecklas tillsammans med oss.

Vad gör vi?
Vi arbetar med att ge individuellt anpassad och personlig vård och omsorg samt social stimulans. För oss är det viktigt med den boendes integritet, medbestämmande och delaktighet. Vårt uppdrag är att vara professionella yrkesutövare som ska arbeta för att stärka den enskilde i sin vardag så att denne upplever sin vardag begriplig, hanterbar och meningsfull. I vårt arbete ingår vidare ett aktivt kontaktmannaskap, arbete med genomförandeplaner och social dokumentation.

Vem söker vi?
Vi ser gärna att du som söker har en undersköterskeutbildning och det är meriterande om du har erfarenhet av omvårdnadsarbete. Som person är du självgående, stabil och flexibel. Du har vidare lätt för att samarbeta med andra, hitta lösningar på problem samt ta egna initiativ. Empatisk förmåga är en viktig faktor i yrket då det hjälper dig att sätta dig in i medborgarnas situationer.
Vi värderar personlig mognad högt!

Vad erbjuder vi?
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar.
- Rabatt på bland annat träningskort, länstrafikens årskort och biobiljetter.

Övrigt
I denna rekrytering tillsätts flera tjänster, både tillsvidare och vikariat. Ange i din ansökan vilken tjänst du är intresserad av. 
Arbetet är förlagt till dag, kväll och helg.
Urval sker löpande, välkommen med din ansökan.

Upplysning
Rebecca Johansson, enhetschef tel:036-10 72 48
Fredrika Augustsson, enhetschef tel:036-10 59 68
Fackliga representanter: Fackliga representanter

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.