search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Enhetschef

#LI-priority
FörvaltningTekniska kontoret
ArbetsplatsFastighet/Städ o konferens
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100 %
TillträdesdagEnl. ö.k.
Sista ansökningsdag2019-02-24
Referensnr19-55-0018
Publicerad2019-02-04
Förvaltning
Tekniska kontoret
Arbetsplats
Fastighet/Städ o konferens
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100 %
Tillträdesdag
Enl. ö.k.
Sista ansökningsdag
2019-02-24
Referensnr
19-55-0018
Publicerad
2019-02-04

Enhetschef – Städservice, TK, Jönköpings Kommun
Vi söker en person som skall leda en av fyra städ-områden inom Städservice på Tekniska Kontoret. Som genom gott ledarskap och eget driv har det övergripande ansvaret för kund, personal, ekonomi, miljö och utveckling inom enheten.

Städ och Konferens omfattar ca 300 tjänster uppdelat på Städservice, Budcentral samt Kafé och konferens. Städservice som utgör 95 % av verksamheten utför städning åt kommunens förvaltningar. Vårt städuppdragen återfinns inom kommunens olika verksamheter som t.ex. förskola, skola, äldreboenden och kontor. Vi arbetar miljövänligt och kvalitetsmedvetet, och utför olika typer av städning, såsom daglig städning, storstädning, golvvård, bygg- och flyttstädning. Verksamheten är uppdelat i fyra enheter och varje enhet är i sin tur indelat i geografiska områden.
 
Din profil En av dina största drivkrafter är att få dina medarbetare att växa och utvecklas. Du ser gruppens behov och ger stöd och inspirerar till att göra ett bra jobb. Du coachar och lyfter fram goda resultat och stödjer dina medarbetare i båda löpande och långsiktiga ärenden.
Som person är du är öppen för nya idéer och angreppsätt och kan skapa en plan för att nå uppsatta mål.
Du har erfarenhet av att arbeta med resultatansvar och är van med budget- och nyckeltalsuppföljning. Du är noggrann och affärsmässig och ansvarar för att utveckla, organisera och leda arbetet inom enheten så att de strategiska målen uppnås och att verksamheten bedrivs professionellt och effektivt.
Många kontakter både inom Fastighetsavdelningen, Tekniska kontoret och andra förvaltningar kommer att vara din vardag varför din förmåga att samarbeta och lyssna på din omgivning är viktig.

 Vi söker en person som:


 • Har dokumenterade goda ledaregenskaper med minst 3 års erfarenhet inom städ, fastighet eller servicebranschen. Meriterande med eftergymnasial utbildning inom ledarskap eller motsvarande
 • Önskligt med erfarenhet av budget- och resultatansvar
 • Goda IT-kunskaper inom Officepaketet samt andra verksamhets- och stödsystem
 • Erfarenhet av rekrytering, introduktion och fortbildning
 • Önskligt med erfarenhet av systematiskarbetsmiljöansvar och rehabilitering
 • Van att sätta mål och följa upp dessa
 • Körkort B är ett kravPersonliga egenskaper:


 • Du är närvarande och har en hög empatisk förmåga
 • Hög integritet och förmågan att skapa ett klimat för öppenhet och delaktighet
 • En god kommunikativ och pedagogisk förmåga
 • Förmåga att arbeta aktivt med att kontinuerligt förbättra enhetens rutiner och processer
 • Förmåga att coacha och stödja dina medarbetareÖvrigt:
Urval och intervjuer kommer att hållas kontinuerligt, så vänta inte med att skicka in din ansökan


Upplysningar
Verksamhetschef: Anne Lene J. Henning,   Tel. 036-10 52 65

Vision: Susanne Karlsson Bosevik,             Tel. 036-10 77 94
Kommunal: AnnCarlotte Lundin                 Tel: 036-10 51 00
Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Tekniska kontoret
Tekniska kontoret har ansvar för kommunens fasta egendom såsom fastigheter, mark, naturområden, parker, gator, vägar och anläggningar för vatten och avlopp. Vi har också ansvar för avfallshantering, hamnar och parkeringsverksamhet samt planering för kommunens bostads- och markförsörjning.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.