search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Sommarjobb för ungdomar efter gymnasiet

#LI-priority
FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsArbetsmarknadsavdelningen
AnställningsformTidsbegränsad
Omfattning100
Tillträdesdagmaj
Sista ansökningsdag2019-03-31
Referensnr17-61-0038
Publicerad2019-03-04
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Arbetsmarknadsavdelningen
Anställningsform
Tidsbegränsad
Omfattning
100
Tillträdesdag
maj
Sista ansökningsdag
2019-03-31
Referensnr
17-61-0038
Publicerad
2019-03-04

Arbetsplatsbeskrivning
Jobben finns på kommunens förvaltningar och kommunala bolag. De är till för dig som har sökt men inte fått annat sommarjobb.

Arbetsuppgifter
Jobben finns inom kommunens olika verksamheter, bland annat:
- Fastighets- och trädgårdsskötsel
- Caféverksamhet,
- Städ, gatu- och parkskötsel
- Hamnkontoret i Gränna
- Budcentralen
- Teknisk förvaltning
- Turistvärd på Fågelmuseet
- Aktivitetsledare för barn och ungdomar
- Bostadsbolaget Vätterhem 

Kompetenskrav
Kompetenskraven bedöms utifrån verksamhetsområdet.

Övrigt
Jobben är utformade som extraresurser under sommarmånaderna maj, juni, juli och augusti. Varje anställningsperiod omfattar fyra veckor. Vissa arbetsplatser kräver utdrag ur polisregister. Lön utbetalas enligt BEA-avtalet.

Upplysningar
Britt-Marie Andersson, arbetskonsulent 036-10 24 66

Utbildningskrav
Ungdomar efter gymnasiet (slutar gymnasiet 2019 eller avslutade 2018) och som har sökt men inte har fått annat sommarjobb.

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.