search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Socialsekreterare till mottagningen för våldsutsatta

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsMottagningen för våldsutsatta
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100
TillträdesdagEnligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2019-03-03
Referensnr19-70-0033
Publicerad2019-02-07
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Mottagningen för våldsutsatta
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100
Tillträdesdag
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2019-03-03
Referensnr
19-70-0033
Publicerad
2019-02-07

Arbetsplatsbeskrivning
Mottagningen för våldutsatta finns på Sofiahuset i Jönköping, här arbetar 8 socialsekreterare och en boendestödjare med varierande hjälp- och stödinsatser för våldsutsatta personer som fyllt 18 år. Arbetet innebär en stor del samverkan med såväl andra sektioner inom socialtjänsten som med externa aktörer såsom kvinnojourer, polis och regionen. Som socialsekreterare hos oss arbetar du självständigt i varje enskilt fall, som stöd i ditt arbetet har du 1:e socialsekreterare, sektionschef och ett nära samarbete med kunniga kollegor. Vi erbjuder krisstöd, stödsamtal, gruppsamtal, information, rådgivning, riskbedömningar, stöd i kontakt med andra myndigheter samt olika akuta insatser. Andra insatser som kan bli aktuella är skyddat boende och kontaktperson. Vi utreder behov av insatser och i samtal använder vi oss av en del standardiserade instrument.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är utbildad socionom och har erfarenhet av socialt arbete. Som person är du flexibel och kan anpassa ditt arbete efter situation. Du är bra på att skapa goda relationer och har lätt för att samarbeta med andra. Det är till din fördel om du också har B-körkort.

Övrigt
Tjänsten som ska tillsättas är en tillsvidareanställning med tjänstgöringsgrad 100%. urval sker med start vecka 10 men du är välkommen med din ansökan redan idag!

Upplysningar
För mer information kontakta Eva Nilsson, enhetschef036-10 29 56, Lindha Fransson Hallström, 1:e socialsekreterare 036-10 56 09

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.