search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Anläggare/snickare

FörvaltningTekniska kontoret
ArbetsplatsGatu o Park/Lekplats
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100 %
TillträdesdagEnl. ö.k.
Sista ansökningsdag2019-03-03
Referensnr19-55-0021
Publicerad2019-02-08
Förvaltning
Tekniska kontoret
Arbetsplats
Gatu o Park/Lekplats
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100 %
Tillträdesdag
Enl. ö.k.
Sista ansökningsdag
2019-03-03
Referensnr
19-55-0021
Publicerad
2019-02-08

Arbetsplatsbeskrivning
Vill du vara med och bygga Jönköpings kommuns lekplatser och parker. Jobbet innebär ett roligt och kreativt arbete med lekutrustning och parkbyggnation. Verksamheten ”Gata/Park produktion” ansvarar för driften av kommunens gator, park- och grönområden. Verksamheten består idag av ca 100 medarbetare


Arbetsuppgifter
Vi söker dig med erfarenhet av markanläggning och/eller snickeri. Montering av lekplatsutrustning är meriterande. Har du även har någon erfarenhet av mindre entereprenad maskiner ser vi det som ett stort plus.
Tjänsten kan innefatta beredskapstjänstgöring

Kompetenskrav
Vi ser helst att du har utbildning inom bygg och anläggning. Alternativ flera års erfarenhet inom yrket.
Som person ska du vara driven, gilla att lösa problem, pedagogisk och tycka om nya utmaningar. Att du har ett stort kvalitetstänk ser vi som en självklarhet. Sammarbetsförmåga och positiv inställning är också viktigt då vi arbetar i mindre arbetslag.
Körkort B är ett krav.
Körkort BE eller C är meriterande.

Övrigt
Medarbetarskap i Jönköpings kommun kännetecknas av:

  • Förutsättningar och vilja till delaktighet
  • Medvetenhet och ansvar för verksamhetens utveckling
  • Professionellt förhållningssätt och lyhördhet
  • Strävan efter att öka sin självinsikt och stimulera varandra till ökat samarbete

Upplysningar
Ulf Persson, Produktionsledare 036-10 66 68
Mats Edström, Enhetschef 036-10 66 51

Kommunal, Carina Gardevall 036-10 51 00
Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Tekniska kontoret
Tekniska kontoret har ansvar för kommunens fasta egendom såsom fastigheter, mark, naturområden, parker, gator, vägar och anläggningar för vatten och avlopp. Vi har också ansvar för avfallshantering, hamnar och parkeringsverksamhet samt planering för kommunens bostads- och markförsörjning.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.