search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Kommunvägledare, sommarvikarie

FörvaltningStadskontoret
ArbetsplatsKontaktcenter
AnställningsformTidsbegränsad
Omfattning100 %
TillträdesdagJuni till Augusti
Sista ansökningsdag2019-03-11
Referensnr19-04-0011
Publicerad2019-02-12
Förvaltning
Stadskontoret
Arbetsplats
Kontaktcenter
Anställningsform
Tidsbegränsad
Omfattning
100 %
Tillträdesdag
Juni till Augusti
Sista ansökningsdag
2019-03-11
Referensnr
19-04-0011
Publicerad
2019-02-12

Vi erbjuder dig
Letar du efter ett intressant och utvecklande sommarjobb där du både får lära mer om kommunens verksamheter och möta och ge service till kommunens medborgare och företag? Är du också serviceinriktad med en fingertoppskänsla för kundservice? Då kan du vara personen vi söker.

Vi erbjuder dig ett spännande sommarjobb i en verksamhet med kunden i fokus. Hos oss får du också en arbetsgemenskap utöver det vanliga.

Dina arbetsuppgifter
Som kommunvägledare ger du service och information till medborgare och företag. Du svarar på frågor och handlägger ärenden för samtliga förvaltningar inom kommunen. I din roll är det viktigt att du är en god ambassadör för alla våra verksamheter.

Din kompetens
Vi söker dig som är serviceinriktad och har fingertoppskänsla för kundservice. Du trivs i en miljö präglad av utveckling och tidvis högt tempo och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du arbetar gärna i team men kan och vill ta eget ansvar. Vi förutsätter att du gillar, och är duktig på att använda, olika it-system och att söka information. Du kan snabbt ta in information och förmedla den vidare på ett pedagogiskt sätt. Du har god kommunikativ förmåga i tal och skrift.

Vi ser gärna att du har avslutat din gymnasieutbildning. Har du erfarenheter som kan ge mervärde i rollen som kommunvägledare är det ett plus.

Om arbetsplatsen
Tjänsten är placerad på kommunens kommunikationsavdelning som består av två enheter, kommunikationsenheten och kontaktcenter. Vi är drygt 40 personer. Du kommer att ha din anställning på kontaktcenter som är medborgarnas och företagens ingång till service och information om kommunens verksamhet och tjänster. Vi har kontakter i första hand via telefon men också via digitala kanaler och fysiska möten. När vi frågar medborgare och företag om vår verksamhet är deras syn att vi har mycket gott bemötande och hög servicenivå.

Övrigt
Intervjuer kommer att genomföras fortlöpande under ansökningstiden. Välkommen att skicka in din ansökan redan idag.

Upplysningar
Kontaktcenterchef Ewa Ling Persson, tfn. 070-52 57 453

Fackliga företrädare: Fackliga företrädare

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Stadskontoret
Stadskontoret är den centrala förvaltningen i kommunen och kommunstyrelsens och kommunfullmäktiges serviceorgan. Vi är också en strategisk lednings- och utvecklingsresurs för hela kommunen.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.