search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Enhetsadministratör

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsFunktionshinderomsorgen
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100 %
TillträdesdagEnligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2019-02-22
Referensnr19-70-0032
Publicerad2019-02-08
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Funktionshinderomsorgen
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100 %
Tillträdesdag
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2019-02-22
Referensnr
19-70-0032
Publicerad
2019-02-08

Vilka är vi?
Funktionshinderomsorgen inom Socialförvaltningen i Jönköpings kommun är organiserad i fem områden med gemensam Stab. Aktuella områden är; Personlig assistans, Myndighet, Socialpsykiatri och boendestöd, Daglig verksamhet och resurs samt Boende-Korttids. Funktionshinderomsorgen arbetar med stöd till människor i alla åldrar och livssituationer som har funktionsnedsättning. Till område Boende-Korttids söker vi nu en enhetsadministratör för tillsvidaretjänst. I dagsläget består vi av fem team som har vår arbetsplats i nyrenoverade lokaler på A6-området i Jönköping. Som enhetsadministratör servar du ett antal enhetschefer inom området. Du kommer att arbeta i ett av dessa team.


Vad gör vi?
Enhetsadministratör i team
Som enhetsadministratör ingår du i ett team tillsammans med tre till fyra enhetschefer vilka arbetar inom Boende-Korttids. Du har huvudansvar för personaladministration såsom anställningsavtal, lönerapportering, schemahantering, fakturakontroll, telefonservice och att ge administrativt stöd åt enhetschefer. Arbetet innebär mycket kontakt med personal ute i verksamheterna.  Som enhetsadministratör har du en central roll i teamet och är t.ex. ordförande vid team-träffarna.


Vem söker vi?
Du som söker ska ha utbildning inom administration och ekonomi. För tjänsten ser vi att du har erfarenhet av ekonomi-och personaladministration och erfarenhet av liknande arbetsuppgifter i en politiskt styrd organisation. Meriterande är också om du har erfarenhet i ett eller flera verksamhetssystem som Visma och TimeCare. Tjänsten kräver att du har goda datakunskaper och kan formulera dig i tal och skrift. 

Vi söker dig som är självgående genom att driva processer vidare och ha ett strukturerat angreppssätt. Du tar gärna egna initiativ, utför dina arbetsuppgifter med noggrannhet, tar ansvar samt planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. Utöver självständigt arbete ska du kunna arbeta i grupp då du ingår i ett team och har kontakt med olika instanser och personer. Dessutom har du lätt för att anpassa dig efter ändrade omständigheter och ser möjligheter i förändringar. Som person är du också stabil och kontrollerad i stressade situationer och har inga problem att hålla ett högt tempo. Att du är serviceinriktad ser vi som en självklarhet!
Stor vikt fästes vid personlig lämplighet.


Vad erbjuder vi?
- Flexibel arbetstid
- Kortare arbetstid juni-augusti
- Generösa möjligheter till kompetensutveckling
- Betald semester första anställningsåret
- Subventionerad friskvård
- Rabatt på Länstrafikens årskort och biobiljetter


Övrigt
Tjänsten är på 100 % tillsvidare och tillsättning sker enligt överenskommelse.
Urval sker fortlöpande, så välkommen med din ansökan redan idag.

Upplysningar
Ida Westin, Områdeschef, 036-106301
Fackliga representanter:http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.