search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Sommarjobb enhetschef

#LI-priority
FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsSocialförvaltningen
AnställningsformTidsbegränsad
Omfattning100%
TillträdesdagEnl överenskommelse
Sista ansökningsdag2019-03-29
Referensnr19-71-0031
Publicerad2019-02-08
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Socialförvaltningen
Anställningsform
Tidsbegränsad
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Enl överenskommelse
Sista ansökningsdag
2019-03-29
Referensnr
19-71-0031
Publicerad
2019-02-08

Har du en avslutad eller pågående högskoleutbildning inom socialt arbete, samhällsinriktning, beteendevetenskap eller liknande och vill skaffa dig värdefull arbetslivserfarenhet? Då kan vi ha jobbet för dig!

Vad innebär jobbet?
Som vikarierande enhetschef inom socialförvaltningen kommer du att antingen arbeta inom äldreomsorgen eller funktionshinderomsorgen. Du kommer vara ansvarig för den dagliga verksamheten, personalen, ekonomin och arbetsmiljön på arbetsplatsen. I arbetet kommer du ha tillgång till stöd av bl.a. HR-konsult, rekryteringskonsult och ekonom för att underlätta arbetet och få vägledning. Arbetet innebär kontakt med såväl medarbetare, medborgare, anhöriga som andra myndigheter.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har en avslutad eller pågående högskoleutbildning inom socialt arbete, samhällsinriktning, HR eller liknande. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet inom vård- och omsorgsyrket. Som person är du förtroendeingivande och trygg i dig själv. Du tar egna initiativ och har en god förmåga att organisera och prioritera ditt arbete. Du behärskar svenska väl i tal och skrift.

Övrigt
Vi erbjuder omväxlande arbetsuppgifter med avtalsenlig lön samt introduktion i arbetet. Din arbetstid är heltid eller enligt överenskommelse.

Våra semesterperioder är v.26-29 (period 1) och v. 30-33 (period 2). Vi prioriterar de sökande som kan arbeta hela sommaren eller en längre sammanhängande period.

Urval och tillsättning kommer ske löpande under våren och så skicka in din ansökan redan idag!

Kontakta oss
Rekryteringsenheten besvarar dina frågor på tel: 036-10 75 75
eller på e-post: rekryteringsenheten@jonkoping.se
Följ oss på instagram, RekryteringsenhetenSOCjkpg


Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.