search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Stödassistent till Hallmansvägens gruppbostad

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsFunktionshinderomsorgen
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100 %
Tillträdesdag2019-02-09
Sista ansökningsdag2019-02-22
Referensnr19-70-0030
Publicerad2019-02-11
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Funktionshinderomsorgen
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100 %
Tillträdesdag
2019-02-09
Sista ansökningsdag
2019-02-22
Referensnr
19-70-0030
Publicerad
2019-02-11

Vilka är vi?
Vill du arbeta som stödassistent på en gruppbostad? Vi söker nu medarbetare till gruppbostaden på Hallmansvägen. Här finns det 6 lägenheter med direkt anslutning till gemensamma utrymmen. De boende har intellektuella funktionshinder och några har dessutom fysiska funktionshinder. Det finns alltid personal tillgängliga som stöd dygnet runt.


Vad gör vi?
Arbetsuppgifterna består bland annat i att ge personlig omvårdnad, träning och service utifrån varje enskild individs behov som framgår av genomförandeplanen. Personalen arbetar utifrån ett pedagogiskt förhållningssätt med inslag av social och praktisk träning som syftar till att öka självständigheten hos individen. Arbetet syftar till att ge den enskilde ett så innehållsrikt och kvalitativt liv som möjligt. Dokumentation och medicinhantering är en del av arbetet.


Vem söker vi?
Vi söker dig som har gått Vård- och omsorgsprogrammet, barn- och fritidsprogrammet eller motsvarande utbildning. Vidare ser vi att du har erfarenhet av att arbeta med personer med funktionshinder. Arbetet kräver att du har en lugn och trygg personlighet med god förmåga att kommunicera. Du ska vara flexibel, ta eget ansvar och ha initiativförmåga. Det är meriterande om du har B-körkort.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Vi erbjuder:
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar
- Betald semester från första anställningsåret
- Rabatt på bland annat träningskort, länstrafikens årskort och biobiljetter
- Förmånscykel


Övrigt
Tjänsterna är på tillsvidare och 100 %.
Arbetstiden på Hallmansvägen är förlagd till vaken natt samt att det kan förekomma vissa dag och kvällspass. Vi tillämpar löpande urval, välkommen in med din ansökan redan idag!


Upplysningar
Mona Dadmehr, Enhetschef, 036-10 77 74
Fackliga representanter: http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.