search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Personal Tellus ungdomsboende

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsTellus Ungdomsboende
AnställningsformTidsbegränsad
Omfattning100%
Tillträdesdagsnarast enl överenskommelse till 2019-09-30
Sista ansökningsdag2019-03-03
Referensnr19-70-0035
Publicerad2019-02-12
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Tellus Ungdomsboende
Anställningsform
Tidsbegränsad
Omfattning
100%
Tillträdesdag
snarast enl överenskommelse till 2019-09-30
Sista ansökningsdag
2019-03-03
Referensnr
19-70-0035
Publicerad
2019-02-12

Vilka är vi?
Vi rekryterar nu Personal för våren/sommaren 2019. Två tjänster är på 6 månader och ytterligare en är en 4-5 månaders natttjänst (sovande jour) Har du möjlighet att börja under våren är det ett plus! Vi söker både dag och sovande jour.
Är du intresserad av sommarvikariat är även du välkomen med din ansökan.
Tellus är ett stödboende för ungdomar mellan 16-20 år. Vi har ca 23 satellitlägenheter utspridda inom Jönköpings kommun. Arbetsgruppen består av 12 ungdomsbehandlare, en samordnare samt sektionschef som även är chef för Ungdomsbehandling. I arbetsgruppen finns behandlare med olika utbildningsbakgrund och vi använder varandras olika kompetens för att nå bra behandlingsresultat.

Vad gör vi?
Tellus arbetar utifrån tre arbetsområden som vi inriktar vår verksamhet på. Vi erbjuder ett systematiskt samspel mellan målbaserat praktiskt boendestöd, behovsstyrt psykosocialt stöd och individuell psykosocial behandling. Vi arbetar även med att ge individuella stödsamtal, bidra till nätverksarbete och fritidssysselsättning.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är eller studerar till socionom, behandlingspedagog eller annan utbildning som arbetsgivaren finner likvärdig. Du som söker har arbetslivserfarenhet, gärna med inriktning mot ungdomar. Kunskap och erfarenhet inom det neuropsykiatriska området är meriterande. Det är även önskvärt att du har erfarenhet av behandlingsarbete, gärna med ungdomar. Arbetet på Tellus innebär att man som person bör vara flexibel, ha god samarbetsförmåga samt kunna möta människor med olika slags problematik utifrån deras behov. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Giltigt B-körkort är ett krav.

Övrigt
Vi har schemalagd arbetstid; med tjänstgöring dagtid såväl som kvällar och helger samt natttjänst (sovande jour)..
Urval sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag!

Upplysningar
Sektionschef Martin Garå, tfn 036 - 10 74 18
Fackliga representanter, se http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.