search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Förskollärare, flera tjänster

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsNorra Mo förskole- och skolområde
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100 %
Tillträdesdagsnarast möjligt
Sista ansökningsdag2019-03-24
Referensnr19-60-0397
Publicerad2019-02-21
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Norra Mo förskole- och skolområde
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100 %
Tillträdesdag
snarast möjligt
Sista ansökningsdag
2019-03-24
Referensnr
19-60-0397
Publicerad
2019-02-21

Norra Mo växer - vi söker kollegor!
Vill du arbeta med engagerade kollegor och tillsammans med oss skapa en förskola där varje barn ska känna sig tryggt, bli sett och mötas med respekt och värme? Tycker du om att utmanas och utvecklas i din profession genom starkt teamarbete och kollegialt lärande? Värdesätter du möjligheten att tillsammans med barnen upptäcka och utforska vår naturnära omgivning?
Norra Mo är en växande enhet som ligger i de västra delarna av Jönköping. Vår enhet består av Ryds och Bottnaryds förskolor med tillhörande skolor och fritidshem. Sedan några veckor är kommunens nya förskolebuss en del av vår verksamhet. Nu expanderar vi ytterligare och söker därför flera förskollärare till våra förskolor!

Det här får du arbeta med
Som förskollärare hos oss har du stor möjlighet att påverka och utveckla din roll både enskilt och i arbetslaget. Du omsätter förskolans läroplan och styrdokument i ditt dagliga arbete och ger barnen förutsättningar till lärande och utveckling.
Tillsammans med dina kollegor arbetar du för att utveckla verksamheten och skapa en trygg, rolig och lärorik förskolemiljö. Som förskollärare hos oss ska du ha ett positivt förhållningssätt, där barnet alltid står i fokus och där vi bemöter alla med omtanke, vänlighet och respekt.

Vi söker dig
Är du en legitimerad förskollärare eller på väg att bli? Är du en person som har ett positivt förhållningssätt, har en god samarbetsförmåga och alltid sätter barnen i fokus? Då är du välkommen att tillsammans med oss bygga en förskola i framkant. Grundläggande IT-kompetens är ett krav. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt
Bifoga gärna relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Länk till beställning av utdrag ur belastningsregistret

Varmt välkommen med din ansökan!

Se film om att vara förskollärare i Jönköpings kommun

Upplysningar
Rektor tillika förskolechef Susanne Vikström tel. 036-102401
Bitr. rektor tillika bitr. förskolechef Thomas Wärn tel. 036-103029
Lärarförbundet, Yvonne Wikberg tel. 036-103519

Rekrytering och urval sker fortlöpande under annonseringstiden.

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.