search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Lärare i barn- och fritidsämnen

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsSanda Utbildningscentrum
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
Tillträdesdag2019-08-12
Sista ansökningsdag2019-03-31
Referensnr19-61-0027
Publicerad2019-02-20
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Sanda Utbildningscentrum
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
2019-08-12
Sista ansökningsdag
2019-03-31
Referensnr
19-61-0027
Publicerad
2019-02-20

Vill du bli vår nya barn- och fritidslärare på Sanda Utbildningscentrum och vara en del av en engagerad och professionell personalstyrka som med glädje antar de utmaningar det innebär att verka i en framgångsrik skola?

Vilka är vi?
Sanda Utbildningscentrum i Huskvarna består av fyra olika skolformer; Sandagymnasiet, Sanda Gymnasiesärskola, Sanda Grundsärskola och Sanda Idrottshögstadium. Sanda Idrottscentrum är också en del av verksamheten där idrottsutbildning bedrivs på skoltid som en del av gymnasieutbildningen. På Sanda Utbildningscentrum går det cirka 1400 elever och vi är cirka 200 personal där våra gemensamma ledord är Glädje, Engagemang, Trygghet och Utmaning, Professionalism

Vad gör vi?
Vid Sanda Utbildningscentrum står våra elevers studier, kunskap, trivsel, trygghet och personliga utveckling i fokus. Skolan är ledande på att kombinera studier och idrott på alla nivåer där elever får möjlighet att utvecklas utifrån sina egna förutsättningar. 

Vad innebär arbetet?
Du kommer att undervisa gymnasieelever i barn- och fritidsämen och tillhöra barn- och fritidsprogrammet. Barn- och fritidsprogrammet på Sanda Utbildningscentrum erbjuder två inriktningar, pedagogiskt arbete samt fritid och hälsa. I arbetet ingår mentorskap där du ger stöd och vägledning åt dina elever. Tillsammans med dina engagerade kollegor i programlaget/ämneslaget arbetar ni kontinuerligt för att förändra och förbättra undervisningen. I dag består programlaget av åtta engagerade pedagoger och vi är i behov av ytterligare en duktig medarbetare.

Vem söker vi?
Dig som är behörig lärare inom barn- och fritidsämnen, tidigare erfarenhet av undervisning är meriterande. Att ha ett nära samarbete med branscherna är en viktig del i ditt arbete, därför är det positivt om du har ett brett kontaktnät. Du har goda ämneskunskaper och är pedagogiskt skicklig. Som lärare är du en tydlig ledare och mån om att skapa goda och förtroendefulla relationer med eleverna. Du har goda IT-kunskaper och kan på ett naturligt sätt använda digitala verktyg i din undervisning. Vi på Sanda Utbildningscentrum fäster stor vikt på personlig lämplighet där vi värdesätter dina kvalifikationer såväl som personliga egenskaper.

Du är...

- Skicklig på att skapa goda relationer samt mån om att ge ett gott bemötande
- Öppen och glad med en positiv elevsyn
- Lyhörd och har en god samarbetsförmåga

Övrigt:
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig bifoga relevanta betyg och intyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och att handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Vid frågor kontakta:
Rickard Sahlin, rektor - 036-102556, rickard.sahlin@jonkoping.se

Fackliga representanter

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.