search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Lärare inriktning fritidshem

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsÖsterängsskolan
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
Tillträdesdag2019-08-01
Sista ansökningsdag2019-04-01
Referensnr19-60-0413
Publicerad2019-02-22
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Österängsskolan
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
2019-08-01
Sista ansökningsdag
2019-04-01
Referensnr
19-60-0413
Publicerad
2019-02-22

Arbetsplatsbeskrivning
Österängsskolan finns på Österängen mellan naturområdet Bondberget och Vättern. Skolan består av grundskola och grundsärskola. Österängsskolan med förskoleklass, åk 1-6 samt träningssärskola tillhör Österängens skolområde. Skolan har 260 elever. En fantastisk skola som dessutom har vunnit utmärkelsen hälsofrämjande arbetsplats inom Jönköpings kommun.

Arbetsuppgifter
Du arbetar som lärare på fritidshemmet och i skolan under skoltid. En del av din tjänst förläggs mot en klass och i tjänsten ingår även att arbeta enskilt med elever som har behov av det.

Du som intresserad av att arbeta med kompetenta kollegor i arbetslag, vill driva utveckling inom ditt yrkesområde och ser lärande som en ständig process är välkommen att söka anställning hos oss.

Kompetenskrav
Lärarutbildning för fritidshem. Behörighet i musik eller hem- och konsumentkunskap är meriterande. Vi söker dig som tillför entusiasm, energi och lust i arbetet. Du har lätt att samarbeta och är lyhörd för idéer. Du har förmågan att se elevers olika behov, tar hänsyn till deras individuella förutsättningar och får elever att växa och utvecklas. Du känner en stolthet över ditt arbete och vill göra skillnad. Du ska ha grundläggande IT-kompetens.

Övrigt
Annonsen avser 2 tjänster. Vi erbjuder introduktion och mentor för nya lärare. Läs mer om skolan på www.jonkoping.se/osterangsskolan

För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att Skollagen kräver att samtliga medarbetarevisar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Du hittar länken till beställning av belastningsregister här.

Upplysningar
TF rektor, Helena Larsson: 036-10 53 75
Lärarförbundet, Sandra Ekvall: 036-10 26 62

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.