search
Sök
menu
Meny
Sök
Skriv ut Tillbaka till listan

Specialpedagog

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsRåslättsskolan
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
TillträdesdagEnligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2019-03-17
Referensnr19-60-0188
Publicerad2019-02-25
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Råslättsskolan
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2019-03-17
Referensnr
19-60-0188
Publicerad
2019-02-25

Välkommen till Råslättsskolan!
Att arbeta hos oss ger dig många möjligheter till ett inspirerande och utvecklande arbetssätt. Du får möjlighet att utvecklas i din yrkesroll både enskilt och tillsammans med arbetslaget. På skolområdet finns en stor erfarenhet av att arbeta med elever från olika kulturer, det finns också ett stort engagemang kring att ge våra elever en utbildning av hög kvalitet.

Vårt skolområde består av Råslättsskolan som är en nybyggd F-6 skola med 490 elever och Grästorpsskolan som är en F-3 skola med 90 elever. Råslättsskolan är en mångkulturell skola med många språk och här är fritidshem integrerade i skolan. Skolan har även en förberedelseklass för nyanlända elever åk 3-6. I vårt närområde finns tillgång till skridskobana, badhus, skog, idrottsplats, aktivitetsarena och fotbollsplan med konstgräs.

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som är behörig specialpedagog. Du kommer att ansvara för att arbeta med kartläggningar, utreda läs- och skrivsvårigheter, samt matematiska svårigheter. Du ingår i vårt elevhälsoteam som består av speciallärare, specialpedagog, kurator, skolsköterska samt rektor och biträdande rektor.

Kompetenskrav
Utbildad specialpedagog, gärna med erfarenhet av matematik och svenska. Grundläggande IT-kompetens är ett krav. Vi ser gärna att du har utbildning i sva. Du är en positiv person som ser möjligheter och bidrar till utveckling i skolan. Du är trygg i din lärarroll, en tydlig ledare och en god förebild. I ditt arbete sätter du elevernas kunskapsutveckling i fokus. Du har ett inkluderande förhållningsätt, är ansvarstagande, strukturerad och kvalitetsmedveten. Du har även en god samarbetsförmåga och är lösningsfokuserad i varje möte med elev, vårdnadshavare och kollegor.

Meriterande med erfarenhet av liknande arbete.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Övrigt
Vi erbjuder en introduktion och mentor för nyanställda.

För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att Skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Du hittar ansökan om belastningsregister här.

Upplysningar
Mona Olofsson, t.f. rektor 036 - 10 23 85
Ann-Christin Bomberg, bitr. rektor 036 - 10 71 10
Jessica Philip, specialpedagog 0703 - 02 26 44
Åsa Sjöstrand, lärarförbundet 036 - 10 64 59

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är en stor arbetsgivare med hundratals olika yrkesroller. Vi växer i takt med att staden utvecklas med fler invånare, fler bostäder och större utbud. Vi är alltid på jakt efter ny kompetens - medarbetare med olika bakgrunder och erfarenheter, med den gemensamma drivkraften att vilja skapa en bättre stad att besöka, leva, verka och bo i.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.