search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Vårdlärare

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsErik Dahlbergsgymnasiet
AnställningsformTidsbegränsad
Omfattning100%
TillträdesdagSnarast, enligt överenskommelse till 20191231
Sista ansökningsdag2019-03-17
Referensnr19-61-0029
Publicerad2019-02-26
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Erik Dahlbergsgymnasiet
Anställningsform
Tidsbegränsad
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Snarast, enligt överenskommelse till 20191231
Sista ansökningsdag
2019-03-17
Referensnr
19-61-0029
Publicerad
2019-02-26

Om Erik Dahlbergsgymnasiet
I våra korridorer, föreläsningssalar och personalrum hittar du cirka 1500 elever och 160 medarbetare som tillsammans arbetar för att skapa de bästa förutsättningarna för ungdomar i utveckling. Erik Dahlbergsgymnasiet har många år i rad varit förstahandsvalet hos högstadieelever när det är dags för dem att välja gymnasieskola och har en omvittnat trivsam miljö som präglas av medinflytande, ansvarstagande och trygghet. Besök gärna vår hemsida www.edgymnasiet.se där du kan läsa mer om oss som skola och våra program.


Vad söker vi?
För att trivas hos oss ser vi att du förmåga att intressera, entusiasmera och engagera elever. Du inspireras av att arbeta i en miljö där man ser till elevernas bästa och strävar efter att utveckla dem till deras bästa förmåga. För att vara aktuell för tjänsten är det ett krav att du har en relevant akademisk utbildning. Tidigare erfarenhet av undervisning är mycket meriterande, men det är inget något krav. 
Vi söker dig som har en god samarbetsförmåga, social kompetens och personlig lämplighet. I utbyte får du tillhöra ett gott gäng vårdlärare som samarbetar i kurserna med bedömning och undervisning. Arbetslaget delar med sig av sitt material till varandra och ser det kollegiala lärandet som en styrka.

Dina arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna består av undervisning i förekommande kurser på vård- och omsorgsprogrammet (VO) och det precisa innehållet i tjänsten kommer avgöras av den sökandes kompetens. Utöver detta har du liksom övriga lärare på skolan, uppgifter som bl.a. mentor och APL-besök.

För att underlätta rekryteringen...
ber vi dig bifoga för tjänsten relevanta betyg och intyg när du söker eller vid eventuell intervju. Tänk på att Skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag från belastningsregistret (för arbete inom skola eller förskola) och att handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Var god ange även minst två referenser i samband med din ansökan. Observera att intervjuer kan komma att ske innan dess att sista ansökningsdatum löpt ut, tveka därför inte med att skicka in din ansökan snarast!

Upplysningar
Rektor Sofia Einarsson, tel. 036-10 52 06
Våra fackliga representanter når du via nedanstående länk
https://www.jonkoping.se/fackligaubf

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.