search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Instruktör till Trafikövningsplats

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsBäckadalsgymnasiet, Åsens körgård
AnställningsformTidsbegränsad
Omfattning50 %
Tillträdesdag2019-08-02 till 2020-01-07
Sista ansökningsdag2019-03-19
Referensnr19-61-0030
Publicerad2019-02-26
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Bäckadalsgymnasiet, Åsens körgård
Anställningsform
Tidsbegränsad
Omfattning
50 %
Tillträdesdag
2019-08-02 till 2020-01-07
Sista ansökningsdag
2019-03-19
Referensnr
19-61-0030
Publicerad
2019-02-26

Vill du arbeta på Axamo Trafikövningsplats, en av Sveriges modernaste anläggningar?

Vi söker en instruktör…
… för utbildning av körkortselever, personal i räddningstjänst, militär och polis samt för olika företagsutbildningar. I tjänsten ingår även skötsel av maskinpark samt underhåll av trafikövningsplatsen i sin helhet, vilket bland annat kan innebära beredskap och snöröjning på vintern.

Trafikövningsplatsen, Åsens körgård…
… är en del av Bäckadalsgymnasiet och här arbetar ungefär 200 medarbetare tillsammans för att uppnå skolans mål. Vi har en aktiv personalklubb som ordnar olika aktiviteter, vilket bidrar till skolans sammanhållning. Vi är den är den yngsta gymnasieskolan i Jönköpings kommun och har sedan start varit en skola där fokus legat på yrkesutbildning, men hela tiden haft inslag av högskoleförberedande gymnasieutbildning. Och till läsåret 2019/2020 startas SA och EK på skolan. Våra värdeord är elevfokus, tydlighet, respekt, höga förväntningar och delaktighet/samarbete. Orden i vår värdegrund ska finnas med i allt vi gör och är länken mellan statliga och kommunala uppdrag. Läs mer om Bäckadalsgymnasiet.

Vi vill att du är…
… behörig trafiklärare och har erfarenhet från yrket. Du har riskutbildning 1 och 2 B, behörighet för att arbeta på trafikövningsplats samt körkort B och maskin vana är meriterande. Vi ser även att du har god samarbetsförmåga, ett flexibelt arbetssätt och att du stimuleras av att möta människor, att du är serviceinriktad. Vi förutsätter vidare att du har goda IT-kunskaper och känner dig bekväm med att använda digitala resurser. Du har även lätt för att uttrycka dig skriftligt och muntligt samt goda kunskaper i engelska. Har du erfarenhet från undervisning på gymnasiet är det meriterande. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter kvalifikationer såväl som personliga egenskaper.

Vad får du?
- Förskottssemester
- En stark gruppkänsla med engagerade kollegor
- Möjlighet till semesterväxling
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar
- Rabatt på gymkort och biobiljetter

För att underlätta rekryteringen:
Ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg, för tjänsten du söker samt minst två referenser. Tänk på att Skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Beställ utdrag från belastningsregistret. Urval kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

Vill du veta mer om tjänsten:
Utbildningschef: Espen Tangen, tfn 036-10 37 97, mail: espen.tangen@jonkoping.se
Fackliga organisationer

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.