search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Förskollärare

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsHuskvarnabergets förskolområde
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100
Tillträdesdag2019-08-05
Sista ansökningsdag2019-03-19
Referensnr19-60-0392
Publicerad2019-02-26
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Huskvarnabergets förskolområde
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100
Tillträdesdag
2019-08-05
Sista ansökningsdag
2019-03-19
Referensnr
19-60-0392
Publicerad
2019-02-26

Arbetsplatsbeskrivning
Huskvarnabergets Förskoleområde ligger vackert och naturnära på Huskvarnabergets höjder. Området består av förskolorna Eriksberg, Fagerslätt, Kleckerska villan, Nordskogen och Stensholm. Vi har i nuläget ca 350 barn och ca 85 medarbetare.  Varje förskola inom området är unik och bedriver sin utbildning utifrån de förutsättningar som förskolan har. Som stöd för uppdraget och det systematiska kvalitetsarbetet finns en gemensam lokal verksamhetsplan, organisation och mötesstruktur.

Arbetsuppgifter
Tillsammans med arbetslaget utformar, leder och utvecklar du undervisningen efter förskolans styrdokument och områdets prioriterade mål genom ett tematiskt arbetssätt. Genom att skapa tillitsfulla relationer till barn, vårdnadshavare och medarbetare bidrar du till ett gott arbetsklimat för alla. Du bedriver medveten förskolepedagogisk undervisning som syftar till trivsel, utveckling och lärande hos varje barn. Vi ser ditt engagemang och din kompetens som viktiga byggstenar i vårt kvalitetsarbete. I vår organisation har du goda möjligheter att utveckla din yrkesroll.

Kompetenskrav
Vi söker dig som är legitimerad förskollärare

Som person har du en mycket god samarbetsförmåga och ett stort engagemang i ditt arbete som förskollärare. Du har ett positivt förhållningssätt till barn, kollegor och vårdnadshavare. Du har god förmåga att omsätta teori till praktik där du använder dig av ett varierat och glädjefyllt arbetssätt.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att Skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.
Här hittar du hur du ansöker om utdrag ur belastningsregistret.

Rekrytering kan komma att ske löpande. 

Välkommen med din ansökan!

Upplysningar
Förskolechef: Maria Lindström-Fogelberg 036 10 64 85
Bitr Förskolechef: Maria Levinsson 036 10 74 24
Lärarförbundet: Linda Vist 036 10 22 83

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.