search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Undersköterska till Ceciliagårdens äldreboende

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsÄldreomsorgen
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
TillträdesdagEnl överenskommelse
Sista ansökningsdag2019-03-20
Referensnr19-71-0038
Publicerad2019-02-27
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Äldreomsorgen
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Enl överenskommelse
Sista ansökningsdag
2019-03-20
Referensnr
19-71-0038
Publicerad
2019-02-27

Vilka är vi?
Fem km norr om Jönköpings kommun, med närhet till Vättern, ligger Ceciliagårdens äldreboende. På boendet finns 40 lägenheter och tillsammans är vi ca 40 anställda på boendet. Vi på Ceciliagården vill genom vårt arbete skapa en trivsam miljö och atmosfär där våra boenden kan bibehålla en god livskvalité.  Vi söker nu en ny medarbetare som vill bli en del av vår arbetsgrupp, kanske är det du? 

Vad gör vi?
Vi arbetar med att ge individuellt anpassad och personlig vård och omsorg samt social stimulans. För oss är det viktigt att våra medborgare ska ha medbestämmanderätt samt att de ska vara delaktiga. Vårt uppdrag är att vara professionella yrkesutövare som ska arbeta för att stärka den enskilde i sin vardag så att denne upplever sin vardag begriplig, hanterbar och meningsfull. Vi arbetar vidare med aktivt kontaktmanaskap, arbeta med genomförandeplaner och social dokumentation.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är utbildad undersköterska samt har erfarenhet av liknande arbete. För att trivas i rollen som undersköterska hos oss tror vi att du som söker är självgående, flexibel och stabil. Vidare är det viktigt att du kan strukturera upp ditt arbete på ett effektivt sätt. För att kunna erbjuda bästa service till våra medborgare är samarbete viktigt, vi söker därför dig som har en god samarbetsförmåga. Empatisk förmåga är även viktigt i yrket då det hjälper dig att förstå olika situationer som den enskilde kan befinna sig i.
Viktigast av allt är att du har ett stort intresse av att arbeta med människor och vill ta ansvar.

Vad erbjuder vi?
- Ett arbete i en arbetsgrupp som präglas av gemenskap och glädje!
- Möjligheten till att vara med i uppbyggandet av modern äldreomsorg med närhet till en naturskön omgivning. 
- Meningsfulla arbetsuppgifter som gör skillnad. 
- Individuell lönesättning, som arbetstagare inom Jönköpings kommun kan du själv påverka din lön!
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar.
- Rabatt på bland annat träningskort, länstrafikens årskort och biobiljetter.
- Förmånscykel.

Övrigt
Arbetet är förlagt till dag, kväll och helg.
Urval sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag!

Upplysning
Kristina Göransson, Enhetschef på Ceciliagården tel: 036-10 75 20
Fackliga representanter: Fackliga representanter

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.