search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Undersköterska till områdespoolen

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsÄldreomsorgen
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
TillträdesdagOmgående eller enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2019-03-21
Referensnr19-71-0044
Publicerad2019-02-28
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Äldreomsorgen
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Omgående eller enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2019-03-21
Referensnr
19-71-0044
Publicerad
2019-02-28

Vilka är vi?
Ädreomsorgen består av fyra områdespooler vars uppdrag är att täcka upp vid kortare frånvaro på äldreomsorgens arbetsplatser. Tre av dessa pooler är inriktade mot äldre- och demensboenden på de tre geografiska områdena och en pool är inriktad mot hemtjänsten som jobbar över hela kommunen. Vi söker en ny medarbetare till Områdespool för Äldreområde 2 som består av 14 olika äldre- och demensboenden. Poolen består i sin tur av 10 medarbetare. Vi erbjuder ett utmanande och flexibet arbetet och enligt senaste medarbetarundersökningen framgår att våra medarbetare verkligen ser framemot att gå till jobbet.  

Vad gör vi?
Som medarbetare i poolen ska du ersätta ordinarie personal vid frånvaro. Arbetsuppgifterna består bland annat av att ge individuellt anpassad och personlig vård och omsorg samt social stimulans. Du lägger stor vikt vid personernas integritet och arbetar utifrån den nationella värdegrunden med att hela tiden ha individen i fokus. Vi arbetar med ett aktivt kontaktmannaskap och med genomförandeplaner där vi utgår från den enskildes behov, självbestämmande och önskemål. I arbetet ingår även social dokumentation och aktivt arbete med genomförandeplaner. Du har i arbetet kontakt med många olika medborgare, kollegor och andra yrkesprofessioner.

Vem söker vi?
Du som söker är utbildad undersköterska med erfarenhet från äldreomsorgen. Personlig mognad är något som vi värderar högt eftersom det kan hjälpa dig att förstå situationer som boenden ställs inför. Du som söker har en god samarbetsförmåga då mycket av arbetet utförs i grupp men tar också gärna egna initiativ och utför arbetet självständigt. Arbetet i poolen kräver flexibilitet och intresse av att arbeta i flera verksamheter och med olika arbetsuppgifter och kollegor. Vi ser också att du är en stabil person som kan behålla lugnet och kontrollen i stressade situationer. Utöver detta har du ett empatiskt och pedagogiskt förhållningssätt. Slutligen har du ett genuint intresse för människor och service. Du bör behärska svenska i tal och skrift då det förekommer kontakt med medborgaren, anhöriga samt dokumentation etc. Körkort är ett krav

Vad erbjuder vi?
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar.
- Rabatt på bland annat träningskort, länstrafikens årskort och biobiljetter.
- Befattningar i poolen inrättas på årsarbetstid och ett lönetillägg utgår.
- Möjlighet att inom vissa ramar lägga sitt eget schema.

Övrigt
Denna annons avser en tillsvidaretjänst och arbetet är förlagt till dag, kväll och helg. Vi tillämpar löpande urval och intervjuer, så välkommen med din ansökan redan idag.

Upplysningar
Maria Hall, Enhetschef 036-102229

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.