search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Kock till Havsörnens kök

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsHavsörnens äldreboende
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
TillträdesdagEnligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2019-04-02
Referensnr19-71-0045
Publicerad2019-03-12
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Havsörnens äldreboende
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2019-04-02
Referensnr
19-71-0045
Publicerad
2019-03-12

Vilka är vi?
Vill du vara med och utveckla Sveriges bästa äldreomsorg – välkommen till oss i Jönköping. Vi är 2300 tillsvidareanställda medarbetare med det gemensamma målet att erbjuda våra medborgare ett brett utbud av vård och omsorg av hög kvalitet. Mat och kosthållning är en av de viktigaste delarna i detta arbete. I våra 20 kök jobbar totalt 130 medarbetare och vi levererar tillsammans i snitt 4000 portioner per dag till våra medborgare i form av måltider i våra egna restauranger och som matkorgar för distribution till enskilda hem.

Vi söker nu en kock till Havsörnens kök, som är ett av de större köken i kommunen. Varje dag producerar vi lunch till ca 300 portioner och ca 200 portioner kvällsmål. Vi levererar mat till flera äldreboenden, dagverksamheter och matportioner i hemmet i form av matkorg. I arbetsgruppen är vi sammantaget 6 personer som tillagar god och näringsriktig kost.

Vad gör vi? 
Vi har vanligt förekommande arbetsuppgifter som ingår i ett storkök så som matlagning från grunden, specialkoster, salladsberedning och servering i vår restaurang. Vi packar vidare matkorgar till hemtjänsten, städar, diskar, gör varubeställningar samt egenkontrollmätningar.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har en kockutbildning och det är vidare meriterande om du som söker har erfarenhet av arbete inom storkök eller restaurang. För att trivas i rollen som kock ska du vara initiativtagande och flexibel. Du ska ha lätt för att samarbeta och självständigt kunna planera och utföra ditt arbete samt ha förmåga att arbeta i ett högt tempo. Ditt fokus är god kvalitet och att du sätter våra gäster i centrum ser vi som en självklarhet. Du ska självklart ha ett genuint intresse och känsla för matlagning, med vilja att vara med och fortsätta pröva att utveckla nyheter/metoder.

Vad erbjuder vi? 
-Vi jobbar med professionell matlagning på dagtid och med trygga anställningsvillkor.
- Vi är måna om att våra medarbetare ska må bra och vara friska, varför vi aktivt arbetar efter vår friskvårdspolicy samt erbjuder rabatter inom friskvårdsområdet.
- Rabatterade priser på länstrafikens årskort och biobiljetter.
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar.

Övrigt
Urvalet sker löpande så du är välkommen med din ansökan redan idag! 
Arbetet är förlagt till dagtid med helgtjänstgöring var tredje helg. 

Upplysningar
Kostchef, Medelene Miller 036-10 68 27
Fackliga representanter: Fackliga representanter 

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.