search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Lärare årskurs 4-6

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsLekerydsskolan
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100
Tillträdesdag2019-08-12
Sista ansökningsdag2019-04-07
Referensnr19-60-0497
Publicerad2019-03-05
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Lekerydsskolan
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100
Tillträdesdag
2019-08-12
Sista ansökningsdag
2019-04-07
Referensnr
19-60-0497
Publicerad
2019-03-05

Arbetsplatsbeskrivning
Välkommen till oss på Lekerydsskolan!
Lekeryds skolområde består av två skolor. Lekerydsskolan är en F-åk 6 skola som ligger ca 7 km från Huskvarna. Järsnässkolan är en F-åk 2 skola som ligger ca 1 mil från Lekeryd. På båda skolorna finns det fritidshem. Tjänsten är placerad på Lekerydsskolan. Lekerydsskolan har ett bra läge med nära till naturen. Enheten har ca 280 elever och 45 personal. Lekerydsskolan är övningsskola. Andelen pedagoger med behörighet är hög.

Nu söker vi en lärare till årskurs 4-6. Är du den vi söker?

Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att ansvara för arbetet i åk 4-6. Tillsammans med arbetslaget ansvarar ni för att ge eleverna en lärande och utvecklande verksamhet på Lekerydsskolan.
Tjänsten är placerad i årskurs 4. Sedan är planen att du följer klassen t.o.m. årskurs 6.

Kompetenskrav
Du är legitimerad lärare. Din lärarlegitimation ger dig behörighet att undervisa i åk 4-6 i Ma/No eller Sv/So. Grundläggande IKT kompetens är ett krav.
Som person är du kommunikativ och har lätt för att bygga relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du är ansvarsfull, lösningsfokuserad, har ett positivt förhållningssätt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet

Övrigt
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.
Du hittar ansökan om belastningsregister här.

Välkommen med din ansökan!

Upplysningar
Ulf Vaim rektor, tfn 036-10 24 25
Kajsa Sjödell bitr. rektor, tfn 036-10 28 03
Ingela Ekbom, Lärarförbundet tfn 036- 10 39 97

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.