search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Undersköterska vikariat till korttidsenhet

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsTrädgårdens äldreboende
AnställningsformTidsbegränsad
Omfattning100%
Tillträdesdagenligt överenskommelse till 2019-08-31 ev längre
Sista ansökningsdag2019-03-24
Referensnr19-71-0047
Publicerad2019-03-05
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Trädgårdens äldreboende
Anställningsform
Tidsbegränsad
Omfattning
100%
Tillträdesdag
enligt överenskommelse till 2019-08-31 ev längre
Sista ansökningsdag
2019-03-24
Referensnr
19-71-0047
Publicerad
2019-03-05

Vilka är vi?
I centrala Huskvarna ligger Trädgårdens äldreboende, en grön oas mitt i staden. Som namnet avslöjar har vårt boende en vacker trädgård som flitigt används så snart vädret tillåter. Äldreboendet består av en korttidsenhet, två demensenheter och fyra särskilda boende, sammanlagt 81 lägenheter. Hos oss finns det ett nära samarbete mellan olika yrkesprofessioner och vi arbetar efter ett fastställt schema. Vi söker nu en ny medarbetare till vår korttidsenhet, kanske är det du?

vad gör vi?
Hos oss på Trädgården är arbetsuppgifterna varierande. Vi arbetar med att ge individuellt anpassad och personlig vård och omsorg samt social stimulans. Äldreomsorgens värdegrund och en salutogen syn och förhållningssätt ska vara vår plattform för hur arbetet organiseras och utförs. Vårt uppdrag är att vara professionella yrkesutövare som ska arbeta för att stärka den enskildes förmågor och resurser så att denne upplever sin vardag begriplig, hanterbar och meningsfull. Vi arbetar även med genomförandeplaner och social dokumentation.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har läst omvårdnadsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren finner likvärdig. Du har ett värdegrundsbetonat synsätt som genomsyrar ditt arbete. Du är flexibel och ansvarsfull samt har en förmåga att prioritera och planera ditt arbete, både individuellt och gemensamt med dina kollegor.

Vi erbjuder.
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar.
- Rabatt på träningskort och biobiljetter.

Övrigt
Arbetstiden är förlagd till dag/kväll samt helger, resurspass på annan enhet ingår i schemat.

Vi tillämpar löpande urval, välkommen med din ansökan redan idag!

Upplysningar
Martina Wistingsgård, Enhetschef 036-10 73 51

Fackliga representanter, se http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.