search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Anläggare/Asfalt

FörvaltningTekniska kontoret
ArbetsplatsGatu o Park/Prod./Asfalt
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100 %
TillträdesdagEnl. ö.k.
Sista ansökningsdag2019-03-31
Referensnr19-55-0035
Publicerad2019-03-07
Förvaltning
Tekniska kontoret
Arbetsplats
Gatu o Park/Prod./Asfalt
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100 %
Tillträdesdag
Enl. ö.k.
Sista ansökningsdag
2019-03-31
Referensnr
19-55-0035
Publicerad
2019-03-07

Arbetsplatsbeskrivning
Jönköpings kommun befinner sig i ett expansivt läge, vilket ställer stora krav på den kommunala organisationen att tillgodose de behov som finns inom de områden som Tekniska nämnden ansvarar för. Verksamheten ”Gata/Park produktion” ansvarar för driften av kommunens gator, park- och grönområden. Verksamheten består idag av ca 100 medarbetare.

Arbetsuppgifter
Tekniska kontoret söker anläggare som vill vara med och arbeta inom Gata/Park produktion. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att lägga asfalt och utföra beläggningsarbete främst i form av underhållsbeläggningar. Vi söker dig som är engagerad, ansvarsfull, vill jobba och trivas samt utvecklas inom vår verksamhet.
Tjänsten omfattar årsarbetstid och kan innebära beredskapstjänstgöring.

Kompetenskrav
Meriterande är om du har asfaltskompetens alternativt erfarenhet inom mark och anläggning.
Krav Körkort B,
Meriterande Körkort C, Arbete på väg 3.

Övrigt
Medarbetarskap i Jönköpings kommun kännetecknas av:
• Förutsättningar och vilja till delaktighet
• Medvetenhet och ansvar för verksamhetens utveckling
• Professionellt förhållningssätt och lyhördhet
• Strävan efter att öka sin självinsikt och stimulera varandra till ökat samarbete

Upplysningar
Gerhard Lindell, produktionsledare 036-10 23 86
Mats Edström, Enhetschef 036-10 66 51

Kommunal, Carina Gardewall 036 - 10 51 00

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Tekniska kontoret
Tekniska kontoret har ansvar för kommunens fasta egendom såsom fastigheter, mark, naturområden, parker, gator, vägar och anläggningar för vatten och avlopp. Vi har också ansvar för avfallshantering, hamnar och parkeringsverksamhet samt planering för kommunens bostads- och markförsörjning.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.