search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Arbetsinstruktör till Café Rådhuset

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsFunktionshinderomsorgen
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100 %
Tillträdesdag2019-09-15 eller enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2019-03-29
Referensnr19-70-0060
Publicerad2019-03-08
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Funktionshinderomsorgen
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100 %
Tillträdesdag
2019-09-15 eller enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2019-03-29
Referensnr
19-70-0060
Publicerad
2019-03-08

Vilka är vi?
Vi söker en arbetsinstruktör till vår Caféverksamhet på Rådhuset, ett av kommunens interna café.  En daglig verksamhet med 5 platser för deltagare med intellektuella funktionshinder. Med daglig verksamhet avses en meningsfull sysselsättning vars syfte är att ge personlig utveckling, stimulans, gemenskap, arbetsträning och delaktighet i samhället.

Vad gör vi?
Som arbetsinstruktör har du ansvar för att instruera och handleda deltagarna i det dagliga arbetet som innebär sedvanliga sysslor i ett café. Det förekommer även tillagning av enklare luncher eller catering från närliggande restaurang. I din roll som arbetsinstruktör är du den som leder verksamheten på ett sätt som gör att deltagarna och verksamheten utvecklas och verka för ett gott bemötande och sammarbete med deltagarna, kollegor och kunder. Du ansvarar också för dokumentation.


Vem söker vi?
Vi söker dig som har läst omvårdnadsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren finner likvärdig. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att ha arbetat på café eller liknande samt har erfarenhet av arbete med personer med intellektuell funktionsnedsättning. Som arbetsinstruktör är det viktigt att vara flexibel, självgående och ha förståelse för individers olika förutsättningar. Du går in med stort engagemang i ditt arbete och har förmåga att planera och strukturera det dagliga arbete och ta ett stort ansvar. 


Övrigt
Arbetstiden är förlagd dagtid mån-fre samt några kvällar och enstaka helgdag per år.
Urval sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag!


Vad erbjuder vi?
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar.
- Rabatt på bland annat träningskort
- Länstrafikens årskort och biobiljetter.


Upplysningar
Enhetschef Lena Hedell, tel: 036-10 70 66
Fackliga representanter: http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.