search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Enhetschef till funktionshinderomsorgen

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsFunktionshinderomsorgen
AnställningsformTidsbegränsad
Omfattning100%
Tillträdesdag2019-05-01 eller enligt överenskommelse till Vikariat på 1 år
Sista ansökningsdag2019-03-25
Referensnr19-70-0062
Publicerad2019-03-11
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Funktionshinderomsorgen
Anställningsform
Tidsbegränsad
Omfattning
100%
Tillträdesdag
2019-05-01 eller enligt överenskommelse till Vikariat på 1 år
Sista ansökningsdag
2019-03-25
Referensnr
19-70-0062
Publicerad
2019-03-11

Vilka är vi?
Funktionshinderomsorgen inom Socialförvaltningen i Jönköpings kommun är uppdelad i fem områden med en gemensam funktionschef och stab. Aktuella områden är; Boende - Korttids, Personlig assistans, Socialpsykiatri - Boendestöd, Daglig verksamhet - Resurs samt Myndighet. Funktionshinderomsorgen arbetar med människor i alla åldrar och livssituationer som har funktionsnedsättningar.

Till område Boende-Korttids söker vi nu två enhetschefer, ett vikariat på ett halvår samt ett vikariat på ett år. I rollen som enhetschef kommer du vara den som leder verksamheten för boenden för personer med intellektuella funktionsnedsättningar. Område Boende-Korttids omfattar verksamheter såsom gruppbostäder, servicebostäder, barn- och ungdomsboenden samt korttidsboenden. Som enhetschef arbetar du i team tillsammans med andra enhetschefer och enhetsadministratörer. Teamen är placerade i nyrenoverade lokaler på A6-området i Jönköping.


Vad innebär det att vara enhetschef?
Som enhetschef strukturerar, planerar och utvecklar du de enheter du har ansvar för tillsammans med dina medarbetare. Organisatoriskt är du underställd områdeschefen och har verksamhets-, personal-, ekonomi- och arbetsmiljöansvar. I ditt arbete har du stöd av HR-konsult, enhetsadministratör, ekonom, metodhandledare och ditt team. Tillsammans med kollegor och team utvecklar du metoder och arbetssätt.


Vem söker vi?
Vi söker dig som har examen från högskola med relevans för socialtjänsten. Du har flerårig erfarenhet av arbete i ledande befattning inom socialt arbete eller liknande. Du är tydlig, initiativrik och resultatinriktad samt har en god förmåga att organisera och prioritera. Vidare ser vi att du är aktiv, lyhörd och närvarande som ledare med en förmåga att hantera såväl sakfrågor som medarbetare på ett professionellt sätt. Du arbetar för att främja hälsa och inflytande i varje möte. Då det kan förekomma hot och våld inom våra verksamheter behöver du ha förmåga att skapa trygghet och struktur för vår personal och våra medborgare. Stor vikt fästs vid personlig lämplighet.


Vad erbjuder vi?
- Flexibel arbetstid
- Kortare arbetstid juni-augusti
- Möjligheter till kompetensutveckling
- Betald semester första anställningsåret
- Subventionerad friskvård
- Rabatt på Länstrafikens årskort och biobiljetter
- Förmånscykel


Upplysningar
Områdeschef Ida Westin, telefonnummer 036-10 63 01
Fackliga företrädare: http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.