search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Dunkehalla hemtjänst söker drivna medarbetare

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsÄldreomsorgen
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
TillträdesdagEnl överenskommelse
Sista ansökningsdag2019-03-28
Referensnr19-71-0052
Publicerad2019-03-14
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Äldreomsorgen
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Enl överenskommelse
Sista ansökningsdag
2019-03-28
Referensnr
19-71-0052
Publicerad
2019-03-14

Vilka är vi?
Dunkehalla hemtjänst är en av kommunens hemtjänstgrupper och grunden i vår verksamhet är ett värdigt och professionellt bemötande som präglas av respekt, förtroende och omtanke. Vår värdegrund bygger på att den enskilde ska leva ett värdigt liv och känna välbefinnande.

Dunkehalla hemtjänst är centralt belägen på Dalvik och vi som arbetar hjälper medborgare som bor på Dalvik, Bäckalyckan och Bymarken. Vår arbetsgrupp består av 27 engagerade medarbetare som alla arbetar efter dokumenterade mål och strävar efter ett salugent förhållningssätt med äldreomsorgens värdegrund som utgångspunkt. Nu söker vi nya medarbetare som vill utvecklas tillsammans med oss!

Vad gör vi?
Vi som arbetar på Dunkehalla hemtjänst utför omvårdnads- och servicearbete i medborgarnas hem med utgångspunkt från genomförandeplan och kontaktmannaskap. Vi förflyttar oss mellan medborgarnas hem genom att cykla eller köra bil. I Vårt arbete utgår vi alltid från medborgarens behov och önskemål. Vårt uppdrag är att vara professionella yrkesutövare som ska arbeta för att stärka den enskildes förmågor och resurser så att denne upplever sin vardag begriplig, hanterbar och meningsfull. Vi ska kunna erbjuda stöd och hjälp med hög kvalité för ett självständigt liv. Dokumentation är en naturlig del i vårt arbete.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har ett intresse för människor och har ett professionellt bemötande. Det är meriterande om du som söker är utbildad undersköterska eller har omvårdnadserfarenhet. Vi söker vidare dig som är initiativtagande, ansvarstagande och stabil som person. Du är självgående genom att driva processer vidare, har ett strukturerat angreppssätt och utför dina arbetsuppgifter med noggrannhet. Du planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. Arbetet kräver också att du har en god samarbetsförmåga och är flexibel då förutsättningar i arbetet kan ändra sig.

B-körkort är ett krav!

Vad erbjuder vi?
- Ett varierande och roligt arbete!
- Ett arbete i en arbetsgrupp som präglas av gemenskap och där det är högt i tak.
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar.
- Rabatt på bland annat träningskort, länstrafikens årskort och biobiljetter - Förmånscykel.
- Individuell lönesättning.

Övrigt
Arbetet är förlagt till dag, kväll och helg.
Urval sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag.

Upplysningar
Enhetschef, Jonathan Junefjäll tel: 036- 10 56 89
Fackliga representanter: Fackliga representanter

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.