search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Landskapsarkitekt/Landskapsingenjör (Vikariat)

FörvaltningTekniska kontoret
ArbetsplatsGatu o Park/GPS Utveckling
AnställningsformTidsbegränsad
Omfattning100 %
TillträdesdagEnl. ö.k. till 11 månader med möjlighet till förlängning
Sista ansökningsdag2019-03-31
Referensnr19-55-0029
Publicerad2019-03-12
Förvaltning
Tekniska kontoret
Arbetsplats
Gatu o Park/GPS Utveckling
Anställningsform
Tidsbegränsad
Omfattning
100 %
Tillträdesdag
Enl. ö.k. till 11 månader med möjlighet till förlängning
Sista ansökningsdag
2019-03-31
Referensnr
19-55-0029
Publicerad
2019-03-12

Arbetsplatsbeskrivning
Jönköpings kommun är stadens största arbetsgivare och verkar för dess 139 000 invånare.

Jönköpings Kommun är inne i ett expansivt skede och på Tekniska Kontoret har vi en viktig utmaning för framtiden att förvalta stadens nya innehåll. Vi erbjuder dig en trevlig arbetsplats med spännande arbetsuppgifter och högt tempo.
Verksamheten Planering och Utveckling Gata, park, skog består av två enheter. Den ena är planering och den andra enheten är Utveckling.
Verksamheten ansvarar för planering av drift och underhåll för stadens infrastruktur, grönområden och skog. Genomför reinvesteringsobjekt, plangranskning utifrån ett driftsperspektiv. Verksamheten bedriver även projektering inom området.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter är att granska detaljplaner projektera och gestalta kommunens lekplatser, parker och övriga grönytor i kommunen. Vara delaktig i framtagande/genomförande av trädplaner och parkplaner. Kontakt med andra förvaltningar och våra kommuninnevånare och vi sätter därför stor vikt till social förmåga. Du kommer även att arbeta med idégivning gestaltningsförslag samt projektering med hänsyn till drift och skötsel av det offentliga rummet.

Kompetenskrav
 Vi söker dig som har Landskapsarkitekt/landskapsingenjörsutbildning eller annan utbildning/erfarenhet som är lämpligt för tjänsten. Du har goda kunskaper i Adobe CS Layout Autocad ArcGis/Geosecma Photoshop Indesign, Illustrator och Sketchup. Du har god allmän datorkunskap. Som person är du strukturerad, engagerad målinriktad och har god samarbetsförmåga. Du ska ha goda kunskaper i svenska språket lätt för att uttrycka dig i tal och skrift.

Körkort för bil är ett krav.

Erforderlig kunskap i upphandlingsfrågor är en merit.
  
Övrigt

Medarbetarskap i kommunen kännetecknas av:

  •  Förutsättningar och vilja till delaktighet
  •  Medvetenhet och ansvar för verksamhetens utveckling
  •  Professionellt förhållningssätt och lyhördhet
  •  Strävan efter att öka sin självinstinkt och stimulera varandra till ökat samarbete

Upplysningar
Enhetschef, Priscilla Garcia 036-10 58 08

Sveriges Ingenjörer, Stefan Holst 036-10 24 07
Vision, Mari Hoffman 036-10 75 64

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Tekniska kontoret
Tekniska kontoret har ansvar för kommunens fasta egendom såsom fastigheter, mark, naturområden, parker, gator, vägar och anläggningar för vatten och avlopp. Vi har också ansvar för avfallshantering, hamnar och parkeringsverksamhet samt planering för kommunens bostads- och markförsörjning.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.