search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Barnskötare

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsNorrängens förskoleområde
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
Tillträdesdag2019-08-05
Sista ansökningsdag2019-04-07
Referensnr19-60-0592
Publicerad2019-03-12
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Norrängens förskoleområde
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
2019-08-05
Sista ansökningsdag
2019-04-07
Referensnr
19-60-0592
Publicerad
2019-03-12

Nu söker vi en barnskötarkollega till Norrängens förskola!
Tycker du som vi att kollegialt lärande är givande och nyckeln till en framgångsrik förskola? Då ska du söka tjänsten hos oss!

Norrängens förskoleområde ligger vackert beläget vid Vättern och består av fyra förskolor. Norrängens förskola har 5 avdelningar: Bojen 1 och Bojen 2 småbarnsavdelningar 1-2 år, Ekan och Jollen 2-4 år och Skutan 4-6 år. Rosendala Gårds förskola består av två småbarnsavdelningar och en syskonavdelning. Tegnérs förskola har en småbarnsavdelning och en avdelning för nyanlända. Tvetagårdens förskola är en småbarnsavdelning. Norrängens förskoleområde arbetar med pedagogiska måndagar, vilket innebär att vi har utvecklande APT alternativt planering mellan 16.30-18.00.

Detta får du arbeta med
Vi söker dig som är nyfiken på att utvecklas som barnskötare. Som barnskötare har du tillsammans med förskollärare i arbetslaget ansvar för undervisningen på avdelningen. Tillsammans med övriga i arbetslaget ska du stimulera barns utveckling och lärande samt erbjuda barnen en trygg omsorg. Verksamheten utgår från en helhetssyn på barnet och barnets behov och utformas så att omsorg, utveckling och lärande bildar en helhet. Förskolan ska förbereda barnen för fortsatt utbildning.

Kompetenskrav
Du har utbildning som barnskötare och gärna erfarenhet av arbete i förskolan och förskolans styrdokument. Du har goda kunskaper i IKT. Du bidrar till ett positivt arbetsklimat, har en mycket god samarbetsförmåga och ett stort engagemang i ditt arbete som barnskötare. Stort vikt läggs vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Du hittar ansökan om belastningsregister här

Upplysningar
Förskolechef Joakim Lübking, 036-102898
Kommunal Martina Andersson, 036-102596

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.