search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Vikariat dagbarnvårdare pooltjänst

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsPedagogisk Omsorg väster
AnställningsformTidsbegränsad
Omfattning100%
TillträdesdagEfter överenskommelse till 2020-03-31
Sista ansökningsdag2019-05-19
Referensnr19-60-0764
Publicerad2019-04-02
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Pedagogisk Omsorg väster
Anställningsform
Tidsbegränsad
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Efter överenskommelse till 2020-03-31
Sista ansökningsdag
2019-05-19
Referensnr
19-60-0764
Publicerad
2019-04-02

Välkommen till pedagogisk omsorg!
Poollägenhet för Pedagogisk Omsorg (Familjedaghem) är en plats dit dagbarn kommer när ordinarie dagbarnvårdare inte är i tjänst. Vi behöver förstärkning på vår enhet med basplacering på Öxnehaga. Verksamhetens öppettider är 6.00-19.00. En gång i månaden har vi arbetsplatsträff eller kompetensutbildning och då arbetar vi till 21.00. Vi har även poollägenheter på andra områden i kommunen.

Det här får du arbeta med...
Tjänsten är en pooltjänst som dagbarnvårdare/barnskötare. Du arbetar i ett arbetslag med att förbereda barn i åldern 1-5 för fortsatt lärande utifrån våra styrdokument i någon av våra poollägenheter. Styrdokumenten är Läroplanen för förskolan och Allmänna råd för Pedagogisk Omsorg. I tjänsten ingår även matlagning. Då vår verksamhet bedrivs i ganska liten skala arbetar man ibland ensam med barnen. Det är viktigt att vi har ett bra samarbete med vårdnadshavare.

Tjänsten är ett vikariat och tillträde och avslut gäller enligt överenskommelse eller till och med 2020-03-30.

Vi söker...
Dig med barnskötarutbildning eller tidigare erfarenheter av att arbeta med barn. Som person förväntas du vara intresserad av pedagogiskt arbete med barn, vara flexibel, samarbetsvillig och serviceinriktad. Du bör vara initiativrik, ha personlig mognad och behärska det svenska språket i tal och skrift. Personlig mognad och lämplighet för uppdraget är mycket avgörande.

Bra att veta...
Rekrytering kommer påbörjas direkt. För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Inför en anställning inom Pedagogisk Omsorg ska du, enligt lagen om registerkontroll, lämna registerutdrag från polisens belastningsregister. Du hittar ansökan om belastningsregister här.

Välkommen med din ansökan!

Vill du veta mer?
Carina Sörman, Chef Pedagogisk Omsorg, 036-10 61 54
Carina Åhsberg, Facklig representant Kommunal, 036-130053

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.