search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Specialpedagog

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsHakarps skolområde
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
Tillträdesdag2019-08-12
Sista ansökningsdag2019-05-19
Referensnr19-60-0968
Publicerad2019-04-24
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Hakarps skolområde
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
2019-08-12
Sista ansökningsdag
2019-05-19
Referensnr
19-60-0968
Publicerad
2019-04-24

Välkommen till Hakarps skolområde!
Hakarps skolområde ligger på Huskvarnas höjder i natursköna områden och består av tre skolor: Egnahemsskolan (F-3), Nordskogens skola (F-3) och Stensholmsskolan (F-6). Sammanlagt kommer det i augusti gå ca 690 elever på våra skolor. Hakarps skolområde kännetecknas av en mycket engagerad och kompetent personal som gör ett fantastiskt arbete för och med våra elever.

Arbetsuppgifter
Till vårt elevhäloteam söker vi en specialpedagog alternativt speciallärare med specialpedagogisk funktion till våra tre skolor. Det innebär att vi söker en person med erfarenhet att leda och utveckla det specialpedagogiska arbetet. Du ska handleda och stödja vår pedagogiska personal, föra samtal med vårdnadshavare och myndigheter, arbeta med kartläggning, uppföljning, analys samt vara en del av elevhälsoteamets hälsofrämjande och förebyggande arbete på individ-, grupp- och organisationsnivå. I skolans elevhälsoteam samverkar du med våra tre speciallärare, vår kurator, våra två skolsköterskor och skolledning.

Kompetenskrav
Vi söker dig som är utbildad specialpedagog alterntivt speciallärare. Har du tidigare erfarenhet av att handleda grupper är det meriterande.
Som person är du flexibel, lyhörd och har god samarbetsförmåga. Du har förmågan att arbeta självständigt, vara tydlig i din kommunikation gentemot elever, vårdnadshavare och kollegor.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.
Du hittar ansökan om belastningsregister här.

Upplysningar
Tina Djärf, rektor, 036-102588
Thomas Karlsson, biträdande rektor, 036-106987
Andreas Odén, biträdande rektor, 036-106906
Sara Alm, Lärarnas riksförbund, 036-106489
Håkan Friberg, Lärarförbundet, 036-106489

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.