search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Förskollärare

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsSlättens förskola, Flahults förskoleområde
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100 %
Tillträdesdag2019-08-05
Sista ansökningsdag2019-05-19
Referensnr19-60-0753
Publicerad2019-04-25
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Slättens förskola, Flahults förskoleområde
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100 %
Tillträdesdag
2019-08-05
Sista ansökningsdag
2019-05-19
Referensnr
19-60-0753
Publicerad
2019-04-25

Välkommen till Slättens förskola!
Slättens förskola är en av två förskolor som tillhör Flahults förskoleområde. Slättens förskola ligger centralt i Norrahammar tillsammans med Slättensskolan F-5. Förskolan har tre avdelningar med sammanlagt 48 barn. På Slättens förskola vill vi erbjuda en trygg miljö som samtidigt utmanar och lockar till lek och aktivitet. Dessutom kännetecknas Slättens förskolas verksamhet av trygghet för barn och föräldrar. Vi arbetar också med hållbar utveckling och Grön Flagg. Besök gärna vår hemsida och läs mer om hur vi arbetar på Slättens förskola. www.jonkoping.se/slattensforskola

Som förskollärare hos oss..
...ska du tillsammans med övriga pedagoger i arbetslaget utveckla och driva den pedagogiska verksamheten i enlighet med vår läroplan. Vi söker dig som är en tydlig ledare och som tar tillvara barnens kreativitet och förmågor. Du har lätt för att samarbeta och genomför verksamheten efter gällande styrdokument.

Vi söker dig
Vi söker dig som är legitimerad förskollärare eller nyutbildad förskollärare. Datorer och annan IT-utrustning känner du dig helt bekväm att arbeta med. Du är flexibel och har lätt för att samarbeta i olika konstellationer och sammanhang samt besitter en personlig mognad. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastelastningsregistret  och handläggningstiden för det dokumentet kan vara lång. Du hittar ansökan om belastningsregister här

Upplysningar
Förskolechef Cristin Forsgren Sörman 036/103703  
Lärarförbundet Maria Ledell 036/103737

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.