search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Engagerad undersköterska till Kristinedals äldreboende

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsÄldreomsorgen
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
TillträdesdagSnarast enl överenskommelse
Sista ansökningsdag2019-05-20
Referensnr19-71-0073
Publicerad2019-04-29
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Äldreomsorgen
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Snarast enl överenskommelse
Sista ansökningsdag
2019-05-20
Referensnr
19-71-0073
Publicerad
2019-04-29

Vilka är vi?
Kristinedals äldreboende är centralt beläget på Väster i Jönköping med goda kommunikationsmöjligheter. Äldreboendet består av fyra plan som i sin tur är fördelade på två demensenheter, två korttidsenheter, en träffpunktsverksamhet och två enheter med äldreboende. Vi som arbetar på Kristinedal är en arbetsgrupp som präglas av gemenskap där samtliga medarbetare arbetar efter dokumenterade mål. Vi söker nu en undersköterska som vill bli en del av vår arbetsgrupp och utvecklas tillsammans med oss.

Vad gör vi?
Vi som arbetar på äldreboendet arbetar bland annat med att ge individuellt anpassad och personlig vård och omsorg samt social stimulans. Vi lägger stor vikt vid personernas integritet och arbetar utifrån den nationella värdegrunden med att hela tiden ha individen i fokus. Vi arbetar för att stärka medborgarens förmågor och resurser så denne upplever sin vardag meningsfull, hanterbar och begriplig. Vi erbjuder stöd och hjälp med hög kvalitet för ett självständigt liv. Vidare arbetar vi med ett aktivt kontaktmannaskap och i arbetet ingår även social dokumentation och ett aktivt arbete med genomförandeplaner.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är utbildad undersköterska eller har annan utbildning som arbetsgivaren finner likvärdig. Det är vidare meriterande om du som söker har erfarenhet av omvårdnadsarbete. Vi förutsätter att du som söker har ett värdegrundsbetonat synsätt som genomsyrar allt i ditt arbete. Empatisk förmåga är viktigt i yrket då det hjälper dig att förstå olika situationer som den enskilde kan befinna sig i. För att trivas i rollen som undersköterska bör du vara flexibel, självgående och strukturerad. Vidare kan du ta ansvar för självständigt arbete såväl som du kan samarbeta och arbeta i grupp.
Vi värderar personlig mognad högt.

Vad erbjuder vi?
- Ett arbete i en erfaren arbetsgrupp med god sammanhållning och åldersspridning där det alltid är högt i tak.
- Individuell lönesättning.
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar.
- Rabatt på bland annat träningskort, länstrafikens årskort och biobiljetter.

Övrigt
Arbetet är förlagt till dagtid, kväll och helg.
Urval sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag!

Upplysning
Amanda Norberg Orrell, enhetschef 036-10 57 86
Fackliga representanter: http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.