search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Lärare i fritidshem

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsNorrängens Skolområde
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100
Tillträdesdag2019-08-05
Sista ansökningsdag2019-05-19
Referensnr19-60-1069
Publicerad2019-04-30
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Norrängens Skolområde
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100
Tillträdesdag
2019-08-05
Sista ansökningsdag
2019-05-19
Referensnr
19-60-1069
Publicerad
2019-04-30

Välkommen till Norrängsskolan!
Norrängsskolan är en F-6 skola med ca 300 elever och ca 45 anställda. Skolan är belägen i norra delarna av Huskvarna och ligger vackert belägen med panoramautsikt över Vättern. Här bjuds fantastiska miljöer med skog, sjö och berg i omedelbar närhet till skolan. Anställda, elever, vårdnadshavare, studenter och gäster på skolan beskriver att de upplever en fantastisk arbetsmiljö där trivsel och trygghet präglar andan på enheten. Norrängsskolan är en övningsskola, vilket innebär att vi regelbundet tar emot studenter från JU.

Detta får du arbeta med
Du kommer att ingå i ett arbetslag som arbetar med eleverna i förskoleklass och årskurs 1. Ni planerar, genomför och utvärderar elevernas fritidshemstid gemensamt i arbetslaget. Utöver detta ingår skolsamverkan under elevernas skoltid.

Kompetenskrav
Lärare inriktning fritidshem eller fritidspedagog med lärarlegitimation. Har du ännu inte fått din legitimation är du också välkommen att söka. Erfarenhet av fritidspedagogsarbete bland elever i olika åldrar är meriterande. Som person är du flexibel, initiativtagande samt mål- och resultatorienterad. Vidare har du en god samarbetsförmåga och har lätt för att skapa nya relationer. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Du hittar ansökan om belastningsregister här.

Upplysningar
Rektor Pär Henriksson, 036-10 24 29
Lärarförbundet Ann-Marie Keränen, 036-10 23 76

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.