search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Lärare inriktning fritidshem

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsAttarpsskolan F-6
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
TillträdesdagAugusti/ september
Sista ansökningsdag2019-05-16
Referensnr19-60-1103
Publicerad2019-05-02
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Attarpsskolan F-6
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Augusti/ september
Sista ansökningsdag
2019-05-16
Referensnr
19-60-1103
Publicerad
2019-05-02

Välkommen till oss på Attarpsskolans fritidshem!
Just nu behöver vi förstärka vårt fina gäng med en ny fritidslärare, är du en av dem?

Vi finns i Bankeryd utmed Vätterns västra kant cirka 1 mil norr om Jönköping. Enheten består av förskoleklass - skolår 6 och på skolan går ca 500 elever. På skolan har vi tre stycken fritidshem. Två stycken avdelningar inriktar sig mot årskurs F-2 och en avdelning mot årskurs 3-6.

Det här får du arbeta med
Din huvudsakliga arbetsuppgift är att planera och genomföra undervisningen på våra fritidshem årskurs F-6, samt att dokumentera och utvärdera verksamheten tillsammans med dina kollegor. Du kommer även ha en nära samverkan med lärarna och eleverna under skoldagen. Här är din kompetens som fritidslärare en stor del av arbetet med elevernas trygghet och inflytande som skolan bedriver.
Du kommer att arbeta i ett arbetslag bestående av lärare i fritidshem och grundskola. Tillsammans ansvarar ni för att ge eleverna en lärande, meningsfull, utmanande och rolig vistelse i våra verksamheter.
Hos oss får du möjlighet att använda dig utav både dina ämneskompetenser och intressen för att göra elevernas fritidstid mer mångsidig och innehållsrik. För att kunna göra övergången mellan skol- och fritidsverksamheten så bra som möjligt för dig som fritidslärare ser vi det som självklart med viss ställtid mellan verksamhetsuppdragen.

Vi söker dig
Du är behörig lärare med inriktning fritidshem eller fritidspedagog med lärarlegitimation. Har du ännu inte fått din legitimation eller är i slutet utav dina studier till fritidslärare är du också välkommen att söka. Du bör ha struktur i ditt arbete, kunna arbeta målinriktat, vara ansvarstagande och flexibel. Du har en positiv syn på uppdraget och du vill bidra till din egen och teamets utveckling. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att Skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och att handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Här gör du din beställning av belastningsregistret.

Vill du veta mer?
Rektor Eva Kristina Sandén Östlund tel; 036/106529
Biträdande Rektor Manuel Strandhag tel: 036107180
Facklig företrädare; Stina Engström tel; 036/106524

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.