search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Undersköterskor till kålgårdens servicebostad

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsFunktionshinderomsorgen
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100 %
TillträdesdagEnligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2019-05-23
Referensnr19-70-0092
Publicerad2019-05-02
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Funktionshinderomsorgen
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100 %
Tillträdesdag
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2019-05-23
Referensnr
19-70-0092
Publicerad
2019-05-02


Vilka är vi?
Verksamheten har sin lokal belägen centralt i Jönköping. Personalgrupperna består idag av 17 medarbetare. Medborgarnas behov skall vara utgångspunkten och personalen skall arbeta utifrån ett salutogent förhållningssätt så att medborgare ska uppleva sitt liv meningsfullt, hanterbart och begripligt. Arbetet syftar till att ge medborgare känslan av sammanhang. Insatserna sker utifrån medborgarnas behov och fattade beslut.
Vad gör vi?
Arbetsuppgifterna består bland annat av att utifrån det individuella behovet stödja vid t.ex. personlig omvårdnad, hemmets skötsel, sociala- och fritidsaktiviteter. Medborgarnas behov skall vara utgångspunkten och personalen skall arbeta utifrån ett salutogent förhållningssätt så att medborgare ska uppleva sitt liv meningsfullt, hanterbart och begripligt. Arbetet syftar till att ge medborgare känslan av sammanhang. Insatserna sker utifrån medborgarnas behov och fattade beslut.
Vem söker vi?
Vi söker dig som har enh utbildning eller pågående inom vård- och omsorgsprogrammet. Det är önskvärt att du har erfarenhet av arbete med människor med särskilda behov samt erfarenhet av pedagogiskt arbete. Som person är du strukturerad, tar eget ansvar, är flexibel och tar egna initiativ. Du är lyhörd, stabil, trygg och lugn. Du har god kommunikationsförmåga och har lätt för att samarbeta. Ditt förhållningssätt är positivt, du ser möjligheter samt arbetar lösningsfokuserat. Då dokumentation är en naturlig del av arbetet bör du som söker behärska det svenska språket i tal och skrift samt ha god datorvana. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Vad erbjuder vi?

  • Flera stimulerande arbetsplatser med ständiga förbättringar i fokus.
  • Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar
  • Rabatt på träningskort, länstrafikens årskort och biobiljetter.
  • Förmånscykel


Övrigt
Vi ska tillsätta tre tjänster på 75% eller 100 %. Arbetet är förlagt till dag, kväll och helg. 
Urval sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag!


Upplysningar
Amela Johansson, enhetschef, 036- 10 74 30
Fackförbund kommunal, 036-10 57 14
Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.