search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Modersmålslärare i assyriska

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsModersmålsenheten
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100 %
Tillträdesdag2019-08-12
Sista ansökningsdag2019-05-19
Referensnr19-60-1054
Publicerad2019-05-02
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Modersmålsenheten
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100 %
Tillträdesdag
2019-08-12
Sista ansökningsdag
2019-05-19
Referensnr
19-60-1054
Publicerad
2019-05-02

Välkommen till Modersmålsenheten!
Modersmålsenheten är en central organisation i Jönköpings kommun och är belägen i Kunskapens hus, på Kålgården i centrala Jönköping. På enheten får ca 4000 elever modersmålsundervisning eller studiehandledning ute bland kommunen olika grund/gymnasieskolor. Vi har ca 100 modersmålslärare i 40 olika språk. Tillsammans vill vi skapa lärglädje hela vägen och detta gör vi genom gemenskap, engagemang och nytänkande!

Detta får du arbeta med
Att undervisa assyrisktalande elever i assyriska. I tjänsten ingår också studiehandledning för elever som behöver stöd i olika ämnen så att de kan följa den reguljära undervisningen och få möjlighet att uppnå de nationella målen i olika ämnen. Tjänsten är ambulerande på olika grund/gymnasieskolor i Jönköpings kommun. 

Kompetens 
Vi söker dig som är behörig modersmålslärare i assyriska eller behörig lärare med assyriska som modersmål. Du ska ha goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift. Erfarenhet som modersmålslärare och digital kompetens är meriterade. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet så som flexibilitet, samarbetsförmåga och stort engagemang för elever och deras lärande.

Bra att veta
Rekrytering sker löpande. För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att Skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Beställ ditt registerutdrag här.

Välkommen med din ansökan!

Upplysningar
Malin Håård, chef 036-10 22 38
Muhamet Zahiti, Lärarförbundet, 0707-18 69 26

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.