search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Lärare inrikting fritidshem

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsTorps skola Bankeryd
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
Tillträdesdag2019-08-05
Sista ansökningsdag2019-06-14
Referensnr19-60-1108
Publicerad2019-05-03
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Torps skola Bankeryd
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
2019-08-05
Sista ansökningsdag
2019-06-14
Referensnr
19-60-1108
Publicerad
2019-05-03

Välkommen till oss på Torps skola!
Välkommen att söka tjänsten som lärare inriktning fritidshem på Torps skola i Bankeryd!

Torps skola är en nybyggd f-6 skola med 300 elever. Skolan består av fritids uppdelat i två f-1 och 2-5 verksamhet. Personalen på Torps skola präglas av höga förväntingar på alla elever, ledning och stimulans genomsyrar verksamheter av samtliga pedagoger. Skolan har nära till naturen och man har tillgång till uteklassrum samt skolskog. Under skoltid erbjuder vi rastaktiviteter och en välfylld rastbod.

Det här får du arbeta med
Du kommer att arbeta med planering, genomförande och utveckling av fritidshemmets dagliga verksamhet, i samarbete med övriga fritidspedagoger. En del av arbetet består av skolsamverkan i åk 3. Åk 2-5 fritids är uppdelad stor del av fritidstiden med ca 45 elever på varje. Tillsammans med två fritidspedagoger ansvarar du för verksamheten i den ena av grupperna. 

Vi söker dig
Vi söker dig som har examen som fritidspedagog eller som lärare med inriktning mot fritidshem och gärma behörighet i ämnet idrott. Har du ännu inte fått din legitimation är du också välkommen att söka. Det är viktigt att du har förmågan att kunna skapa goda relationer med barn, föräldrar och medarbetare. Viktigt är också att vara en god förebild samt vara initiativrik och drivande i det pedagogiska arbetet. Du har förmåga att se elevers olika behov, ta hänsyn till deras individuella förutsättningar och få elever att växa och utvecklas. Att vara trygg i lärarrollen och känna stolthet för sitt arbete är också viktiga egenskaper. Grundläggande IT-kompetens är ett krav. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Här gör du din beställning av belastningsregistret.

Upplysningar
Susanne Malmqvist rektor, tel. 036-106537
Magnus Borg, lärarförbundet, tel. 036-106594

Välkommen att söka tjänsten som lärare inriktning fritidshem på Torps skola i Bankeryd!

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.