search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Lärare Musik

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsJunedalsskolan
AnställningsformTidsbegränsad
Omfattning100%
Tillträdesdag2019-08-12 till 2019-12-20
Sista ansökningsdag2019-05-24
Referensnr19-60-1128
Publicerad2019-05-03
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Junedalsskolan
Anställningsform
Tidsbegränsad
Omfattning
100%
Tillträdesdag
2019-08-12 till 2019-12-20
Sista ansökningsdag
2019-05-24
Referensnr
19-60-1128
Publicerad
2019-05-03

Välkommen till Junedalsskolan!
Junedalsskolan består just nu av ca 850 elever i grundskola och grundsärskola 7–9. Junedalsskolan ligger i centrala delarna av Jönköping med närheten till city och dess faciliteter. Vi arbetar för att eleverna ska nå toppen av sin potential utefter sin egen förmåga. För att de ska kunna nå dit behöver vi bra medarbetare som kan motivera eleverna, stimulera deras nyfikenhet och ha höga förväntningar på deras förmåga att utvecklas. Hos oss ska alla trivas och vi arbetar utifrån ett helhetsperspektiv där elever ska kunna känna trygghet, glädje, ansvar och självständighet som en bra grund för kunskapsinhämtandet. 

Arbetsuppgifter
Du kommer att undervisa i musik och ingå i ett arbetslag tillsammans med lärare med olika ämneskompetenser. I tjänsten ingår också att vara klassföreståndare för ett antal elever som du möter i undervisningen. Du som är nyexaminerad lärare har rätt till en mentor under ditt första år; introduktionsperioden.

Kompetenskrav
Vi söker dig som är legitimerad lärare i musik alternativt har erfarenhet av arbeta med ungdomar och musik. Du är kommunikativ och har lätt för att bygga och bibehålla relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du förväntas ha vana och kunskap att hantera moderna IKT-verktyg. Din förmåga att intressera, entusiasmera och engagera är något vi värderar högt, likaså din flexibilitet. Vi fäster stor vikt vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

Övrigt
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten. Vi rekryterar fortlöpande och ser fram emot din ansökan snarast. Tänk på att Skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och att handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Länk till belastningsregistret finner du här

Välkommen med din ansökan!

Upplysningar
Vid frågor är du välkommen att höra av dig till:

Irena Hanzek, rektor 036–106181
Karin Sjöstedt, bitr. rektor 036–107260
Martina Sörensen, Lärarförbundet 036–106194
Åsa Söderström, Lärarnas Riksförbund 036–106185

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.