search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Undersköterska Pool till Dundrets rehabenhet

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsDundrets rehabenhet
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
Tillträdesdag2019-08-19
Sista ansökningsdag2019-05-21
Referensnr19-71-0078
Publicerad2019-05-06
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Dundrets rehabenhet
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
2019-08-19
Sista ansökningsdag
2019-05-21
Referensnr
19-71-0078
Publicerad
2019-05-06

Vilka är vi?
Dundrets Rehabenhet är en korttidsenhet med 10 platser. Personerna på korttidsenheten bor hos oss under en begränsad tid där de rehabiliteras för att klara sig själva hemma eller i väntan på en permanent plats på ett äldreboende. Vi arbetar efter ett salutogent synsätt som innebär att vi ser till det friska och de möjligheter och resurser som finns hos varje person. Rehabenheten finns i samma byggnad som Dundrets äldreboende och ligger i centrala Jönköping.

Vad innebär arbetet?
Detta är en pooltjänst som innebär att du ska utföra omvårdnadsuppgifter och stötta den enskilde utifrån dennes behov där ett rehabiliterande synsätt är centralt. På enheten är vi totalt 8 undersköterskor och vi arbetar teambaserat med ett nära samarbete med sjuksköterskor, arbetsterapeuter och sjukgymnaster/fysioterapeuter.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är utbildad undersköterska och har erfarenhet av arbete inom vård- och omsorg. Du som söker är självgående, tar gärna egna initiativ, utför dina arbetsuppgifter med noggrannhet, tar ansvar samt planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. Vidare har du en god samarbetsförmåga då mycket av arbetet utförs i grupp. Arbetet kräver också att du är flexibel då förutsättningar kan ändra sig. Vi ser också att du är en stabil person som kan behålla lugnet och kontrollen i stressade situationer. Utöver detta har du ett empatiskt förhållningssätt och har lätt för att skapa och bibehålla goda relationer. Slutligen har du ett genuint intresse för människor och service. Du behärskar även det svenska språket i tal och skrift då det förekommer kontakt med olika parter och dokumentation etc.

Vad erbjuder vi?
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar
- Rabatt på bland annat träningskort, länstrafikens årskort och biobiljetter
- Betald semester redan första anställningsåret
- Förmånscykel

Övrigt
Tjänsten som pool på rehabenheten avser 75% och arbetstiderna är förlagda till dag/kväll och varannan helg. Resterande 25 % kan innebära arbete på vanligt äldreboende. Jönköpings kommun stävar efter heltid som norm och erbjuder alltid 100% sysselsättningsgrad. Ange önskad sysselsättningsgrad i din ansökan. Vi tillämpar löpande urval, så välkommen med din an sökan redan idag!

Upplysningar
Enhetschef Carina Hafström, 036 10 75 15
Fackliga företrädare, se www.jonkoping.se/fackligasoc

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.