search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Biträdande enhetschef till Hemteam

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsÄldreomsorgen
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
TillträdesdagEnl överenskommelse
Sista ansökningsdag2019-05-28
Referensnr19-71-0081
Publicerad2019-05-07
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Äldreomsorgen
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Enl överenskommelse
Sista ansökningsdag
2019-05-28
Referensnr
19-71-0081
Publicerad
2019-05-07

Vi söker biträdande enhetschef till Hemteam!

Vilka är vi?
Socialtjänsten i Jönköpings kommun är en sammanhållen förvaltning med ett tydligt fokus på de personer vi är till för. Vi gör skillnad för våra invånare!

Hemteam tillhör socialförvaltningens myndighetsenhet i äldreomsorgen. I dagsläget finns Hemteam uppdelat i tre upptagningsområde och verksamheten arbetar mot hela Jönköpings kommun. Teamen består av enhetschef, biståndshandläggare, specialistsjuksköterska/sjuksköterska, undersköterska/rehabiliteringsassistent, arbetsterapeut, fysioterapeut/sjukgymnast och placeringssamordnare. Vi är ett tvärprofessionellt team som arbetar tillsammans med utredning av medborgarnas behov och nu söker vi en ny medarbetare som vill bli en del av vår arbetsgrupp.

Vad innebär tjänsten?
Ditt uppdrag är att tillsammans med enhetschef leda, utveckla och arbetsleda undersköterskorna i Hemteam. Du är lönesättande chef med personalansvar för yrkesgruppen undersköterskorna i Hemteam. Du ansvarar att vid behov planera och omfördela personalresurser och lösa bemanningsfrågor för undersköterskorna samt att lägga nytt schema vid behov i vårt datasystem Multi Access. Du har ett arbetsmiljöansvar för yrkesgrupp undersköterskor i Hemteam. Du är ett stöd för enhetschef i områden som rör arbetsmiljö, ekonomi och utveckling av verksamheten samt förväntas även ha ett samarbete med enhetschef i Hemteam som ansvarar för hälso- och sjukvårdspersonal i Hemteam.

Vi söker dig
Vi söker dig som tillsammans med enhetschef vill vara med och driva och utveckla verksamheten Hemteam. Du har relevant högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer lämplig. Det är meriterande om du tidigare har haft någon form av ledarroll och/eller personalansvar, särskilda ansvarsområden eller andra särskilda arbetsuppgifter som du kan ha nytta av i din roll som biträdande enhetschef. För att trivas i rollen tror vi att du är självgående och strukturerad. Du är även flexibel, lojal och har en god samarbetsförmåga. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. 

Vad erbjuder vi?

  • Möjligheter till kompetensutveckling
  • Flexibel arbetstid
  • Kortare arbetstid juni-augusti
  • Betald semester första anställningsåret
  • Subventionerad friskvård
  • Rabatt på Länstrafikens årskort och biobiljetter
  • Förmånscykel

Övrigt
Urval sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Upplysningar
Adna Zahirovic, enhetschef Hemteam tel: 036-10 81 99
Fackliga representanter: Fackliga representanter
Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.