search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Medarbetare till Huskvarna Norrs hemtjänst!

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsÄldreomsorgen
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
TillträdesdagEnl överenskommelse
Sista ansökningsdag2019-05-23
Referensnr19-71-0082
Publicerad2019-05-09
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Äldreomsorgen
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Enl överenskommelse
Sista ansökningsdag
2019-05-23
Referensnr
19-71-0082
Publicerad
2019-05-09

Vilka är vi?
Hemtjänsten Huskvarna norr arbetar med utgångspunkt från Grännavägen. Personalen i hemtjänsten arbetar i områdena norra Huskvarna, Norrängen-Kaxholmen och Skärstad. På arbetsplatsen finns två hemtjänstgrupper, Huskvarna Norr och Huskvarna Centrum, med sammanlagt 35 medarbetare som samarbetar över gränserna. Vi söker nu nya medarbetare som vill bli en del av vår arbetsgrupp och utvecklas tillsammans med oss.

Vad gör vi?
Vi utför omvårdnads- och servicearbete i kundens hem och vi utgår från varje individs förutsättningar, behov och önskemål. Vi arbetar strukturerat utifrån genomförandeplaner och arbetar med kontaktmannaskap. Du kommer ingår i en arbetsgrupp där du är delaktig i och tar ansvar för verksamhetens utveckling och arbete med ständiga förbättringar och följer befintliga rutiner och riktlinjer.
Vi åker bil till våra kunder.

Vem söker vi?
Vi ser gärna att du som söker är utbildad undersköterska samt har erfarenhet av omvårdnadsarbete. Du har ett genuint intresse av att arbeta med människor, har en positiv inställning till yrket samt trivs med att ta ansvar. Du har förmåga att samarbeta och är omtänksam och empatisk gentemot de kunder du stöttar. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och mognad.
B-Körkort är ett krav i tjänsten.

Vad erbjuder vi?
- Omväxlande och spännande arbete med möjlighet att göra skillnad för någon annan
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar
- Rabatt på bland annat träningskort, länstrafikens årskort och biobiljetter
- Förmånscykel

Övrigt
Arbetet är förlagt till dag, kväll och helg.
Rekrytering kommer att ske löpande så du är välkommen med din ansökan redan idag!

Upplysningar
Ingvor Karlsson, vikarierande enhetschef 036-10 60 94
Fackliga representanter: Fackliga representanter

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.