search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Lärare F-3

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsAttarpsskolan F-6
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100
TillträdesdagAugusti
Sista ansökningsdag2019-05-21
Referensnr19-60-1104
Publicerad2019-05-07
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Attarpsskolan F-6
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100
Tillträdesdag
Augusti
Sista ansökningsdag
2019-05-21
Referensnr
19-60-1104
Publicerad
2019-05-07

Välkommen till oss på Attarpsskolan!
Just nu behöver vi förstärka vårt gäng med en ny förskoleklasslärare/ lärare, är du en av dem?

Vi finns i Bankeryd utmed Vätterns västra kant cirka 1 mil norr om Jönköping. Enheten består av förskoleklass - skolår 6 och på skolan går ca 500 elever. Attarpskolan f-6 är en av kommunens övningsskolor, vilket innebär att vi tar emot lärarstudenter varje termin. Detta ger skolan ett nära samarbete med högskolan.

Det här får du arbeta med
Din huvudsakliga arbetsuppgift är att planera och genomföra undervisning i en utav våra tre förskoleklasser samt att dokumentera och följa upp eleverna. Du kommer att arbeta i ett arbetslag bestående av förskoleklasslärare, lärare i fritidshem och grundskola. Tillsammans ansvarar ni för att ge eleverna en lärande, meningsfull, utmanande och rolig vistelse i våra verksamheter.

Vi söker dig
Du har, lärarexamen med lärarlegitimation för år F-3 eller liknande examen. Har du ännu inte fått din legitimation, eller är i slutet utav dina studier till lärare, är du också välkommen att söka. Du är väl förtrogen med läroplanen och du har god vana att dokumentera och hantera moderna IKT-verktyg. Du ser styrkan i att arbeta i ett arbetslag och du är en tydlig ledare. Du strävar efter att utveckla varje elevs förmågor, kunskapsmässigt och socialt, och du är en person som finns till för alla elever på skolan.

Välkommen med din ansökan!

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att Skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Här gör du din beställning av belastningsregistret.

Tjänsten kan komma att tas i anspråk av inlasad eller övertalig personal.

Vill du veta mer?
Rektor Eva-Kristina Sandén Östlund, 036-10 65 29
Biträdande rektor Manuel Strandhag, 036-10 71 80
Lärarförbundet Karin Stenström Isaksson, 036-10 65 24

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.